Min blog

Ugens blog indlæg

Jeg elsker jo at fortælle om hvordan livet går. Alt er jo ikke en dans på roser men er det så slemt alligevel. Det er jo op til mine læsere at vurdere om deres liv opfylder det som de har, og er det også sådan det skal være ?

Mit eget liv… Jo der er måske et par katte for meget efter min smag, men det arbejder vi på. Så er der min allergi som jeg ikke kan gøre så meget med andet end at passe på hvad jeg indtager af mad og drikke.

Siden jul fik jeg det indfald at stoppe med alt slik og kager og andre usunde ting som jeg bliver syg af. Det er faktisk gået over al forventning og jeg kan se at kroppen nu tager mere form og maven bliver mindre og musklerne vokser.

Lagde mærke til i går da jeg trænede at mine lægmuskler var blevet større og det skulle resten af kroppen også gerne gøre. Lagde i hvert fald til at mine vinger tager flere muskler på og det elsker jeg.

Hvordan går det ellers… Jo var i byen for snart 14 dage siden og sikke en bytur. Havde den vildeste bytur med bedste ven og der skal nok ikke gå for lang tid før vi gentager det. Måske skulle vi snart inviterer vores mænd med i byen 🙂

Mit foto er jeg begyndt at tage mere seriøst. Har meldt mig ind i en fotoklub og nu skal jeg rykke mig og blive bedre. Kameraet er blevet opgraderet så nu skal jeg på kurser og lære mere og så skal jeg dyrke de online kurser jeg har fået med i pakken. Jeg bliver nød til det for jeg har det sådan at vores hjemmeside skal stå snorelige og været indbydende at kigge på ligesom de billeder jeg fremover skal tage skal have en vis kvalitet.

Weekenden skal bruges lidt til katte / killinger og så skal jeg vis vejret er godt ud i en skov og gå og tage lidt billeder. Lære kameraet bedre at kende. Er der tid så hygge med film sammen med manden min og ellers bare slappe af. Vores garage trænger seriøst til en oprydning igen. Jeg tror det er 3-4 gange om året der bliver ryddet op så man bliver sgu snart træt af alt det lort man har stående og ikke bruger.

Jeg nåede aldrig garagen for det pissede ned sidste weekend, men så må vi vente til tørvejret og varmen sætter ind. Ellers har det været ret meget op ad bakke den sidste uges tid. Jørgen og Kenneth lavede mad så jeg kunne træne og de købte gode råvarer og så røget bacon. Det som jeg hellere ikke var klar over før bagefter var at den var proppet med konserveringsmidler så ansigtet lignede lort med masser af udslæt.

Det sidste på næsen er ved at forsvinde men det går bedre. Når det er slemt kan det godt tage op til en uge og det er ret træls. Det har vi så lært af og fremover tror jeg se dykker mere ned i hvad ting indeholder så jeg kan undgå at blive syg.

Torsdag var jeg i Ishøj landsbykirke hvor jeg dyrkede Yoga. Det var en syret oplevelse for det at ligge på en måtte i kirkegangen og kigge op på skibet og loftet havde jeg aldrig prøvet før, men det var en fed oplevelse. Der var en hel utrolig ro og hjertet faldt helt ned og man slappede helt af. Kirken er jo stedet hvor du kan finde ind til dig selv og mærke hvor du er henne, og det kunne jeg bestemt også.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide at komme i kirken og som nået helt nyt tændte jeg mit første lys. Tændte det mens jeg tænkte på min egen far, min svigerfar og selvfølgelig på min mor som jeg inderligt håber bliver 150 år.

Som noget ekstra nyt er jeg blevet medlem af Natteravnene i Ishøj. Det er en gruppe mennesker som går ture i Ishøj og tilbyder snakke med unge som måske af en eller anden grund bliver utryg i natten, eller bare det vi viser os kan måske dæmpe noget ballade som var under optræk. Vi skal hverken slås med dem, låne penge ud eller følge nogen hjem. Der er klare regler for hvad man må gøre, men synligheden kan mange gange være nok.

Træningen går fantastisk men jeg var så smadret efter træning tirsdag at træning onsdag blev semi, men i dag skal den have en på frakken igen. Lørdag skal jeg på kursus i Lightroom som er et billedprogram og så skal jeg finde ud af hvad og hvilket program jeg skal vælge.

Nå livet skal videre, jo forresten har lige købt flybillet til Wien 8 april og 4 dage frem. Glæder mig allerede til at se alle mine børn igen 🙂 Nå ja og selvfølgelig Maria og Severin 🙂 Få en god weekend allesammen og pas på jer selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *