Min blog

En tidlig lørdag morgen

Godmorgen til jer derude. Nå så sidder jeg her igen og Kenneth er ude og rejse så jeg er alene hjemme. Jeg passer alle kattene og holder øje med de nye som blev født i torsdag. Det var første gang hunkatten blev mor så hun gik lidt i chok over pludselig at få fire små killinger som skriger på hende 🙂
Jobmæssigt går det rigtig godt. Der er travlt på jobbet, så vi alle har nok at se til. Det gør dog ikke så meget for stemningen er rigtig god så det går kun den rigtige vej, nemlig fremad.
Når jeg kører på job morgen som aften, men mest morgen, så kigger jeg jo på de andre biler som kører på vejen. Nogle mennesker ryger i deres biler og jeg troede faktisk den race var uddøet herhjemme, men selvfølgelig ikke blandt vores gæster og deres generation som kom herop fra andre dele af Europa. Det er dog ulækkert i min verden for man lugter af det det har jeg måtte sande senere i livet da jeg selv holdte op. Rygerne er også et udsat folkefærd. Ikke mange er glade for at få dem og flere og flere firmaer laver rygepolitik og mange må slet ikke ryge på firmaets grund. Rygerene skal ryge i skjul og det at indrømme at man gør det er svært for mange. Jeg håber dog at flere og flere holder op så vi en dag måske ikke har rygere iblandt os, men det er nok kun ønske tænkning.
Nu får jeg nok tæsk i familien for flere ryger hvilket jeg slet ikke forstår, for alle er vist klar over at rygning kan give kræft og andre sygdomme. Det kan godt være der er lang tid før de bliver gamle, men lige pludselig står de i 50 èrne og så kommer følge sygdommene og så er det de ønsker de aldrig var startet. Jeg er sgu stolt af min mand som aldrig har taget et væs af en cigaret. Trods mange i hans familie ryger er han aldrig røget i fælden, det skal han sgu have stor ros for. Jeg håber da for min familie at de snart stopper, for deres børn ville nok godt have deres forældre når de engang fik titler som bedstefar / bedstemor, oldemor / oldefar.
Han er faktisk en utrolig dejlig fyr. Jo jo han har sgu sine fejl og han påstår sgu at jeg også har fejl. Hvordan kan han dog sige det 🙂 Vores forhold har faktisk aldrig gået bedre. Dels er vi begge kommet i job og fået lagt den gamle arbejdsplads på hylden. Det tog sin tid men når den gamle arbejdsplads stadigvæk må fyre folk, vidner det ikke om fremgang, men at den en dag måske lukker. Ret ærgerligt for jeg kunne lide at være der, det var bare ledelsesmåden jeg bakkede ud af.
Folk der køber på DBA er fandme for meget. Vi har hat ting til salg og det sidste var min scooter og hvor er folk for meget. En rigtig flot scooter som i forretningen ville koste 9400 fra ny af. Min havde kørt 924 kilometer og så er der mennesker der byder 3500. Nogle gange skrev jeg tilbage ” tag dig sammen” eller “useriøst” men det er åbenbart tendensen at der skal pruttes og pruttes for folk tror hele tiden at de kan få prisen længer ned. Efter en lille måned blev den solgt igår til en familie fra Ballerup til prisen.
Den unge mand betalte selv og da jeg syntes han var så sød fik han lidt låse med som jeg ingen glæde har af at beholde. Moderen havde skrevet papir på handlen og det var to søde forældre. Moderen havde haft opdræt af tyrkisk van og da hun så alle vores katte måtte hun kæle og kramme. Vi fik en god snak om katte og opdræt og til allersidst tog jeg min lille røde dreng ud i haven og han sad trygt på drengens arm og begyndte at spinne helt vildt.
Jo de katte med det sind er helt utroligt. Det er en vidunderlig race men at vi har lidt for mange er der ingen tvivl om. Vi er også blevet enige om at komme af med nogle af dem, så der kommer en naturlig afgang. Man kan i hvert fald godt have for mange katte for det er jo set hos andre opdrætter. Hos os skal der være tid til den enkelte kat og når der kommer killinger ja så vokser bestanden jo 🙂
Der er ballade i Venstre igen og hvor er det parti for meget. Nu er vi dog gudskelov sluppet af men alle de fjolser fra LA, for det var dog nogle af de værste politiker jeg har set længe. At folk overhovedet kunne stemme på sådan nogle tabere, ja det forstår jeg godt nok ikke.
Min træning går rigtig godt og jeg kommer næsten afsted 5 gange om ugen og det er jeg rigtig glad for. Jeg kan også se det på min gamle krop at den bliver mere stram og det kan jeg godt lide. Elsker at blive rost når jeg er i trænings centreret og folk hører min alder, så gir det lidt hold da op, det kan man ikke se, eller det kan da ikke passe.
Jeg har jo altid sagt til mig selv at jeg ikke skal være overvægtigt. Det er så ikke så nemt for jeg elsker jo slik og gerne masser af det, men det vil jo ikke gå i længden. Dels bryder jeg mit eget løfte til mig selv men min allergi vil tage livet af mig. Nå ja den satans allergi, jeg er sgu godt nok træt af den efterhånden. Hele tiden skal jeg kigge på hvad jeg spiser og putter i munden, men det går faktisk ret godt.
Jeg hentede min nye bil igår og fuck den er lækker. det fedeste var at banken gav os den mulighed at vi kunne betale den gamle bil ud således at den eneste rente vi har er på huslånet. At have en rente på 0,5 % er jo til at holde. Når jeg ikke er her mere kan Kenneth sagtens sidde i huset og det har været vigtigt for mig. Nu skal der spares op så vi kan få penge nok til ombygning af huset. Væggen til køkkenet skal ned og der skal lægges fliser i hele stueetagen. det bliver så fedt men vi er begge enige om at tager det 1 år eller 1,5 år så er det det det gør for der skal være penge så vi får lige det vi ønsker.
Nu vil jeg smutte på 2 sal og give de små lidt mad og ikke mindst få dem vejet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *