Danmark

Hold da op !

Den havde jeg ikke set komme eller havde jeg. Vi har jo set film hvor netop dette her har været temaet. Nu rejser man på tværs af hele verden og det tager ikke lang tid at komme fra A og til B.

Dermed bringer vi også som nu vores verden i fare og for mange år siden var den den sorte pest, så har vi haft nogle krige der har ryddet lidt ud i menneske mængden, og nu har vi altså Corona som prøver at tage de gamle og syge fra os.

Vi mishandler vores klode. Tag nu bare al den forurening som finder sted og se hvor lidt alle de forskellige lande gør ved det. Så vil man have at lille Danmark går fuldstændigt amok og så kan store lande som Kina og USA forurene som de plejer for de mener ikke at det betyder så meget.

Bestemte jeg ville jeg droppe alle besparelser og leve som vi før har gjort det og så må jorden bryde sammen med os allesammen med i båden. Så går årerne og livet starter forfra igen og så må man håbe de nye mennesker forstår bedre at passe på jorden.

Nu er Corona kommet på besøg også til Danmark og vi gør nu alt for at stoppe spredningen. Folk går amok i supermarkeder og hamstre mad som var der borgerkrig lige om hjørnet. Folk i Ishøj gik også fuldstændig amok og de må stå med en mega dårlig smag i munden i dag hvor alle hylder er fyldt op.

Jeg læste et indlæg hvor er laktose allergiker brokkede sig over at folk havde taget al laktosemælk fordi der var bedre holdbarhed på det produkt. Rigtig flot. Håber dig som købte det og som ikke er allergiker må sove dårligt for nu har du virkelig sat et andet mennesker i et kæmpe problem.

For mit eget vedkommende så kunne jeg godt gå lidt i panik for der er så mange ting jeg ikke kan tåle. Konserveringsmidler og farvestoffer så jeg er jo ikke ham der lige køber dåsemad, for jeg kan ikke tåle det. Faktisk bliver jeg pisse syg af lortet, så jeg er nød til at spise mad som ikke er tilberedt. Det betyder også, at jeg gik i supermarkedet for at hente tørgær for det ville være det eneste jeg kunne spise hvis forsyningerne stoppede. Alt er væk og skulle nogle falde over noget i deres butik så køb lidt til mig. Alt andet kan i beholde men for mig livsnødvendigt.

Det er enorm rystende at se hvordan folk kun tænker på sig selv og skider på alle andre. Der er jo et ordsprog som siger man er sin egen lykkesmed men jeg fatter ikke folk.

Hvis man kigger på billeder fra onsdag aften kan man jo se hvilken typer mennesker der skyndte sig ud for at handle og det fortæller alt.

Nok om krisen. Herhjemme har jeg været syg. Blev sendt hjem af min chef i onsdags for jeg havde det faktisk ret skidt. Kunne så køre lageret delvis hjemmefra og hun støttede så op under mit fravær. Jeg må sige jeg har en faktisk sød og dejlig chef. Nyder hendes dygtighed, hendes dejlige væsen og så ikke mindst hendes humør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *