Svesken på disken

november 17, 2019 0 Af admin

Ja titlen fortæller nok alt,men det er jo ingen hemmelighed at mit venskab med min bedste ven fik et knæk slut sidste år. Hvad der gik galt er vi aldrig helt blevet klar over, men meget ligger i det at blive arbejdsløs, gå hjemme og skrive ansøgninger, og så ikke komme til nogle samler. Man sidder tilbage og tænker på hvorfor er det ikke lige mig de kan bruge når man nu kan så meget. Humøret falder sgu nogle grader når man efter ansøgning på ansøgning ikke hører mere, men jeg er jo klar over at alderen selvfølgelig betyder en del.
Når allergien så spiller ind og man er mega syg men alligevel prøver at holde en facade så er det jo svært for ens familie og ikke mindst venner at forstå hvad der rent faktisk ske med en. Hvorfor er det man på 1 sekund bliver tosset og skælder ud og når der så går nogle dage har kroppen bekæmpet det der startede hele balladen og er man heldig går der en pause før næste allergi udbrud.
Det har været en meget lang rejse med krydsallergi på fødevare og oveni det så er der kommet græs til og så kan man hygge sig med det. Birkepollen, græs, mega problemer med konserveringsmidler og fødevareallergi, ja det er ikke for tøsedrenge og jeg har klaret alle de år uden en eneste sygedag på den konto.

Min bedste ven har virkelig haft det svært fordi jeg ikke var ærlig omkring min sygedom. En sygdom som er kronisk og ikke forsvinder i morgen. En sygdom som virkelig kan vælte hele min dag og gøre mit liv til et mareridt af den værste slags. Nogle gange når det er vært tænker man om man ikke kunne få lov til bare at sove fra det hele og når så det er overstået igen, elsker man igen livet og så må man samle nogle skår op og prøve at lappe de revner man har forsaget rundt omkring mens det stod på.
Jeg har lovet ham at jeg vil være ærlig, fortælle når jeg kan mærke det kommer og så håber jeg at det vil gå bedre i fremtiden, for det skylder jeg ham faktisk. Jeg er jo taknemmelig over at et andet menneske udover sin mand, familie osv har en der elsker en så meget, og det har jeg lært, at det skal man sætte mere pris på.
Allergien forsvinder ikke og noget af det som gør mig trist er altid når man skal ud og spise så bliver der lavet mad til de andre og så specielt mad til mig så jeg lige får vinket at jeg lider af en kronisk sygdom. Det ville være nemmere at der bare ville være en masse skåle på bordet og så kunne jeg tage det jeg ved jeg kan tåle 🙂
Abrikos, blomme, fersken, kirsebær, kiwi, nektarin, pære, æble, gulerod, kartoffel, tomat, peberfrugt, selleri, jordnød/peanut, hasselnød, mandel, paranød, valnød, Appelsin, melon, tomat, ært, jordnød/peanutUdover dette her så tåler jeg ikke kartofler, peberfrugter og gulerødder, da alle disse krydser på birk og medfølger at næsen og øjnene løber i et par dage.Konserveringsmidler er ting der kan slå mig helt ned under jorden. Disse ting er så kraftige at jeg er meget på og kigger ekstra meget på det jeg spiser. E200 serien er ting som gør mig mest syg og E300 serien ting som får læberne til at hæve, ondt i halsen og udslet forskellige steder i ansigtet.
Ja, man skal sgu være lidt hårdfør for at stå dette igennem, men det går og nu har jeg været ærlig 🙂
Rigtig god weekend.