Jeg forstår ikke sociale medier

Jeg forstår ikke sociale medier

november 17, 2019 0 Af admin

Jeg får nok nogle tæsk for dette indlæg men undskyld mig… jeg forstår ikke at Facebook, Instagram, Snapchat og andre sociale medier hvor man skal udstille sin sorg. Vi har efter en cancer uge kun skulle gå og være kede af det, men ville det være i de efterladtes ånd ? ivet er som en envejsbillet – Knæk cancer er en plakat om at man skal huske at få alt det bedste ud af livet. For der er ingen mulighed for at tage en retur billet og tage turen igen. Denne plakat er illustreret med et tog, som symbol for den rejse man er på igennem livet

Tog – Livet er som en envejsbillet – Knæk cancer

Tog – Livet er som en envejsbillet – Knæk cancer er en plakat om at man skal huske at få alt det bedste ud af livet. For der er ingen mulighed for at tage en retur billet og tage turen igen. Denne plakat er illustreret med et tog, som symbol for den rejse man er på igennem livet.

Hvorfor er det, at det skal udstilles på de sociale medier at man har mistet en og er ked af det. Det er netop det jeg ikke forstå, for alle har jo mistet en elskede mand, kone, børn, tanter, onkler morfar, morbror og jeg kunne blive ved, men hvorfor er det, at nogle skal udstille sig selv på de sociale medier ?
Hvorfor er det man drukner i opslag hvor man skal sætte det sammen på at man har mistet en til kræften. Hvad bare med at sende nogle penge for hvorfor er det man hele tiden skal bekræftes at man er ked af det ?
Hvad gjorde man før disse tider, jo man var sammen med de efterladte og fik talt om tingene, mindes tiderne, gråd og grinede og på den måde prøve at komme videre for det er nu engang det livet handler om. Fra vi bliver født ved vi at en dag er det slut og det kan ingen lave om på. Livet handler måske mere om at være tilstede og handle derefter og ikke mindst nyde den tid man har tilbage for ingen ved hvornår vi skal herfra. Måske sætte mere pris vi er her endnu, være noget mere for dem som er tilstede, kaste mere kærlighed ind i familiens liv så alle føler sig elsket og værdsat.
Hvis man ikke kan tåle mit opslag så er man hjertelig velkommen til at slette mig som ven for det skal ikke skille os ad, for det er min mening og holdning. De sociale medier burde i min verden ikke bruges til udstilling af den slags, for det rammer mig, at det på en eller anden måde bliver overfladisk og det syntes jeg ikke man kan være bekendt for dem som ikke er her mere.