Min blog

Det er noget værre noget :(

Hvem havde troet at en så lille virus kunne smadre så meget som Corona har gjort det over hele verden. Det vidner endnu engang om, at vi mennesker er godt i gang med at ødelægge vores klode. Det er sikkert ikke de sidste af ting vi aldrig troede ville ske, men global opvarmning må også have en pris og den skal vi nok betale senere.

Det er helt underligt at have manden hjemme hele tiden og jeg må indrømme, at jeg faktisk nyder det. Det bliver til hygge i sofaen og så spiser vi aftensmad til næsten normal tid.

Hele verden er ved at falde bagover men mon ikke der kommer noget godt ud af det hele når vi vender tilbage til normal standard. Mon vi har lært noget af denne omgang ? Vil vi prioriterer vores egen familie fremfor så meget andet og vil vi passe bedre på hinanden ? Har vi indset hvor hurtigt verden kan se anderledes ud med store og uoverskuelige ting til følge ?

Jeg må indrømme, at jeg faktisk synes at Mette F gør det fantastisk. Der er ikke så meget drama Queen over hende. Det er kort og præcis og ikke så meget snak omkring alt andet. De tv reportere der sidder og stiller spørgsmål burde slås med en hammer, for mange af de spørgsmål er sgu for dumme at stille.

Når man så kigger på mit liv og ikke mindst arbejdsliv så kan denne Corona smadre vores liv til en vis grænse. Skulle det gå så galt, at firmaet måtte fyre folk og jeg røg, så bliver det svært når Danmark er så hårdt ramt at få job igen, især grundet min alder. Men jeg tror ikke så meget på det, men måske en pause og så starter Danmark op igen.

Skulle det ske skal man huske og tænke på at det vigtigste i livet er at være i live, have en at elske og blive elsket og være sund og rask. Så finder man altid ud af hvordan ens liv så skal være. Ja sund og rask, det bliver jeg aldrig. Jo sund men allergien er jo kronisk og det volder somme tider store problemer. Jeg er blevet bedre til at tackle udbrud som slår hjernen helt ud 🙂 men træls, at man ikke kan tåle så mange ting. Jeg tuder ikke for det hjælper sgu ikke noget, selvom jeg godt kan skrive til bedste ven og beklage mig og lukke mit hjerte op.

Karen Thisted døde forleden dag og Erik Balling sagde citat:

»Men som Erik Balling engang har sagt til mig ‘Husk nu, Karen, graduér tragedierne’. Og det har jeg brugt i hele mit liv, hver gang nogen er gået fra mig, jeg har mistet arbejde eller er gået, fordi jeg er blevet gal.«

»Så forsøger jeg at slå mig selv oven i hovedet med en våd avis og huske på, at nogen har det meget værre end mig,«

Det er sådan jeg har det. Efter mange år og mine nedture har jeg sjovt nok altid set det positive og troet på at det skal nok gå. Det er det samme med Corina. Den er kommet og den forsvinder igen. Så må vi leve med den så længe og så på et tidspunkt kan vi alle trække vejret igen og så er det en ny situation.

På jobbet har vi pisse travlt. Alle vil have træningsudstyr derhjemme så vi vælter os i ordre og det er så fedt. Vi knokler, men det er så vigtigt for vores firma. Træningen er gået helt i stå og ikke bedre forstuvede jeg min langfinger da jeg hjalp med at tømme en container.

Hvad sker der så bagefter Corona. Vi kan håbe at mennesker begynder at sætte pris på at alt ikke skal være så fint. At vi måske skal til at leve lidt anderledes og måske komme lidt tilbage til gamle dage. Det er klart at alle bliver ramt på pengepungen, men så må vi skrue ned for blusset og leve på en lille fod.

Det har vi prøvet før da vi begge var på understøttelse og skulle det ske kommer vi igennem det igen. Livet går videre og i går morges da jeg åbnede døren var klokken 4.30. Fuglede sad derude i deres træer og pippede lystigt og da tænkte jeg ja sommeren er på vej 🙂

Alt skal nok blive godt igen, lad os lære af det skete og så hjælp hinanden. Gå i byen for din nabo, sikre dig at alle har hvad de skal bruge og lev så på en lille fod for man ved aldrig hvad der sker.

Jeg lader mig ikke skræmme og gå i panik. Det er over os og jeg kan ikke stoppe det så jeg må leve med det. Tage alle de forholdsregler regeringen sætter op og så passe på når jeg går ud og handler. Kunne mærke igår at jeg kiggede underligt på andre kunder og gik en stor bue udenom dem.

Nu står det i weekenden på oprydning i fryseren og så skal jeg have styr på hvad vi har dernede i det kolde. Jeg køber kasser i Silvan som kan tåle frost og så deler jeg madvarer op i okse-flæsk-grønsager-div. Jeg tror nemlig at noget af det som ligger dernede er så gammelt og skal blot smides ud.

Nå jeg skal videre får en travl dag igen. Pas på jer selv og dem du møder på din vej.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *