Min blog

Åh Corona

Der var en gang en sang der startede med:

Oh! Carol, I am but a fool Darling, I love you though you treat me cruel You hurt me, and you made me cry But if you leave me, I will surely die

Ja og ikke Corona som nu har mærkede sig over hele verden. Kunne vi have handlet anderledes eller ville det bare ske alligevel. Ja det må hvist være et åbent spørgsmål som nok aldrig bliver besvaret. Jeg har dog skrevet det før at vi mishandler vores klode og straffen skal vi nok få.

I morges da jeg kørte forbi tank stationen tænkte jeg hvad vil der ske den dag hvor olien slipper op. Bliver der hele tiden genereret nyt olie i undergrunden eller løber vi virkelig tør en dag. Sikke en ravnerok verden vil komme ud for og det kan nemt blive jordens undergang. Så bliver det måske virkelighed at mennesket bosætter sig ude i rummet 🙂

Herhjemme nyder jeg i den grad manden. Elsker han hele tiden er hjemme og ikke må gøre alt det han plejer og tror faktisk han selv kan lide lidt af det. Weekenden bød på ingenting. Dog havde jeg bedste ven til kaffe og hvor var det dejligt at se ham igen. Elsker min bedste ven meget mere end han aner og nyder virkelig når vi er sammen. Han har det også underligt med det som sker. han er normalt enorm aktiv med venner og mennesker og lige pludselig må han ingenting.

I torsdags fik jeg killinger med min store kærlighed Ronja. Selvom hun blev døbt i Will Always love You, så er det jo et navn man ikke lige siger, så er det nemmere med Ronja. To drenge og to piger med kejsersnit men lørdag måtte jeg sige farvel til den lille røde dreng. I dag går det igen godt og krisen på de tre dage er ovre. De spiser og kæmper virkelig om patterne og de vokser støt og roligt.

Pigerne har nogle spændende farver og den lille tortie er ikke lige til udstilling men det kan være ting trækker sig sammen og vi alligevel bliver overrasket. Vores dreng og Tabby ser virkelig lovende ud. Nu krydser vi fingre for deres videre liv og håber så inderligt at vi får noget virkelig godt så vi kan udstille dem.

På jobbet har vi mere end travlt. Vi knokler og kunderne bestiller hele tiden hjemmeudstyr og det nyder vores firma rigtig godt af. Det er helt vildt. Selvom vi pakker 300 ordre så går der ikke en halv dag så ligger der igen 300 ordre og det vil ingen ende tage.. Det er så fedt for det kan betyde at vi ikke skal ud i en fyrerunde eller hjemsendelse så vi krydser fingre.

Nu sker der det at familier kommer tættere sammen og det er virkelig ikke skidt. At vi undvære vores ældre familie medlemmer er naturligt, for som jeg sagde til min mor som nu bor i et fængsel, jeg vil ikke være forældreløs nu så du bliver inde 🙂

Du skal vide mor at jeg savner dig helt vildt meget, men ja det er surt men bagefter får vi mindst 20 år sammen og det er jo ikke så ringe. Du er det dyrebareste jeg har og når det er overstået flytter du ind i huset for en langgggggggggg periode 🙂 Vi er så meget bagefter med gode film hvor blodet sprøjter 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *