God påske

God påske

april 9, 2020 0 Af admin

Godmorgen blog, klokken er 5.50 og min dejlige kat Ronja har kaldt flere gange i nat og til sidst lukkede jeg hende ned til de andre for der synes hun jo der sker mere. Killingerne trives og tager fint på i vægt og det er ganske lidt jeg gir dem ved siden af.

De kan jo også have dårlige dage så derfor vejer jeg dem altid morgen og når jeg kommer hjem fra job. Så ved jeg hvordan deres dag har været og kan spæde til hvis de er lidt slatne i maven.

Corona pigen er har stadigvæk er det er sjovt så mange kloge mennesker der findes i Danmark. Mange hagler regeringen ned og kigger man på deres forslag er det jo egen vinding det hele handler om. Det er ikke hvad der er bedst for samfundet, nej egen vinding og det er måske naturligt nok men så skriv det.

Træningen har været siden Fitness World lukkede ned været meget lidt. Har arbejdet som en sindsyg men det har været vigtigt at være på og vise man er klar når nu ordrene vælter ind som de har gjort siden Danmark lukkede ned. Vi har haft svine travlt for alle vil kunne træne hjemme og det har vi så nydt godt af.

Hvad sker der så med Corona. Meningen er vel at alle skal smittes og på den måde ikke bringe smitten videre, for kan der gå op til 1,5 år før der findes en kur, skal vi godt nok forsat passe rigtig godt på vores gamle. Jeg er da mega bekymret for mig mor, for på et eller andet tidspunkt skal hun jo ud igen, men pyha den tanke tør jeg slet ikke tænke på.

Ellers hører man en del om USA hvor mange døde der er derover. Så hører man deres fjols af præsident svine Sverige til og hver gang han er ude med riven prøver han at dække egne dumheder og dem er der sgu mange af. Boede jeg derover ville jeg sgu være flov over sådan et fjols men jeg håber da de amerikanske borgere har fået lidt mere hjerne og ikke genvælger sådan et kvaj. Gør de det så må de også sejle deres egen sø og så synes jeg at alle dem som normal besøger landet skal holde sig væk. Han er pilrådden og klarer kun rigsretsagen fordi han har flertal og fuck deres system stinker.

Der bliver mange arbejdsløse nu og det er jo ikke nogens skyld jo lige det menneske som blev bidt og alligevel ikke. Det kunne ske for alle andre men hvad laver vi så af sådan en pandami. Det bliver spændende at følge for det er ikke den sidste vi får for smittevejen er enorm hurtig nu til dags og der skal nok komme flere. Hvad gør vores samfund nu. Hvad har vi lært og hvad sker der næste gang det sker. Begynder landende at lukke for grænser så det bliver mere normalt at skulle vise pas og gå igennem en kontrol.

Begynder man at købe egne varer i butikkerne vel vidende at gør man det, så mister vi jo enorme mange penge for så begynder alle andre lande også at gøre det og så kan vi ikke sælge vores produkter og hvad skal de mennesker så lave. Det er sgu ikke nemt at styre sådan noget og godt det ikke er mig for der er så mange hensyn deres skal tages hele tiden og man kan ikke stille alle tilfreds.

Det værste i denne tid er at vi har været afskåret fra at se i mit tilfælde min mor. Jeg savner hende vildt meget men glæder mig over hun er sund og rask og vi på et tidspunkt igen skal ses.

Hvad skal påsken så gå med. Jo i dag kommer svigermor og spiser til aften og i morgen tager vi plejesøn og kæresten med på et tur til Nordsjælland. Lørdag smutter jeg forbi firmaet og får ryddet lidt mere op og søndag smutter vi en tur til Søren og Louise på Falster. Savner sgu de drenge så jeg glæder mig til at se dem igen.

Det bliver en anderledes påske, sommer og efterår. Mange skal ikke til en eksamen og mange store begivenheder bliver aflyst og store runde fødselsdage må holdes på et andet tidspunkt. Ja verden er godt nok blevet vendt på hovedet men ja vi må få det bedste ud af det.

Nu håber jeg alle har lært af krisen. Lært at vi er enorm sårbare og ikke skal alt for givet. Måske lære at leve på en mindre fod i stedet for altid så store armbevægelser og føre sig frem på første parket.

Kenneths guddatter Viola fylder år i dag og det bliver ikke et gensyn i dag men ved han har noget i baghånden. Viola har lidt astma så hende skal vi passe men kæmpe tillykke med fødselsdagen du lille humør bombe 🙂

God påske.