Hvornår kommer sommeren

Hvornår kommer sommeren

april 18, 2020 0 Af admin

Jeg er et sol menneske. Elsker når solen titter frem og varmen breder sig i kroppen. Men nu får vi nogle dage hvor der igen bliver koldt i lille Danmark. Så må varmen godt komme, for jeg hader kulde.

Nu åbner vi snart vores land igen så småt og så kommer alle de sindsyge kommentarer og kloge ord fra mennesker der ikke fatter en skid. De prøver at udtale sig men bak op og vær positiv i stedet for, for danmark kan jo ikke være hjemme hele tiden.

Krisen har kostet penge og derfor skal vi forberede os til den næste der engang kommer. Det kan gå stærkere end man tror og så håber jeg for alle de har et job, er i fagforening,for man kommer kun igennem sådanne kriser ved at stå sammen og hjælpe.

Dem som ikke gider arbejde de kan sejle deres egen sø og skal sandelig ikke regne med min hjælp, for advarsler har de fået så mange gange og vælger man stadigvæk at stå udenfor så gør det, også når den næste Pandami kommer.

Mange skriver også, at når krisen er overstået skal man blive hjemme og støtte dem som har haft det hårdt. Husk at vi sælger varer til udlandet og køber vi kun dansk så kan andre lande gøre det samme og så får vi en masse producenter i Danmark som går konkurs.

Jeg vil give mange ret at vi skal måske tænke mere over det, men verden er mangfoldig og vi mennesker kan lide at rejse som HC Andersen engang skrev : At rejse er at leve.

Vores andre politikere lige dem som vi ikke har hørt så meget tid begynder nu at slå på trommen og spørge om dit og dat, men de fatter stadigvæk ikke at Coronaen er ikke udryddet endnu. Nu kommer Venstre frem og lufter deres utilfredshed omkring patientrettigheder. Slap af,vi andre aner ikke hvad fremtiden bringer med genåbning af Danmark. Giv regeringen lov til at trække vejret i spader men hvad kunne man ellers forvente af et parti i opløsning.

Solen skinner indendørs. Ja hos mig gør den for killingerne har det rigtigt godt. Det kan man så håbe de bliver ved med for der er jo de kritiske tidspunkter i deres liv. 3 dage og 3 uger. Her kan alt ske men så længe de spiser og tager på i vægt er det tilsyneladende et godt tegn.

Det værste under krisen er sgu man ikke kan se så mange af dem man plejer at se. Drengene på Falster savner jeg / vi men den går ikke endnu. Så bliver glæden større den dag hvor grænserne bliver lukket op for almindelig besøg. Mange af familien har jeg hellere ikke set. Holder mig lidt på afstand selvom jeg godt ved at smittekilden er der når man krammer og kysser dem alle 🙂

Når jeg skriver mine mener jeg det sgu. Manden eller andre instanser har ikke et ord at indføre her for det er mine 100 % . Jeg har sukket efter piger så jeg er en glad mand 🙂 Jeg prøver at tage billeder hver søndag og i morgen skal der tages nye og jeg må indrømme at jeg elsker de små størrelser.

Jeg sidder og ser / høre tv morgen nyheder og det undrer mig at journalisten altid skal spørge og få det negative frem. Der er jo ingen der ved hvordan det virus opfører sig, men alligevel skal man finde brokken og negativt i nyhederne. Prøv dog at slå på det positive og så lad os sammen få det bedste ud af Coronaen, der er kommet og forsvinder ikke lige med det sammen.

Jeg er klar over at ønske der kom en snigmorder og fjernede fjolset i USA ikke er så kristen et ønske men det ville ikke gøre mig ked af det, nærmere tværtimod. Nu synes han faktisk det er okay nogle stater demonstrerer fordi der sidder nogle andre guvernører end dem han havde ønsket. De fastholder lukningen grundet coronaen men åh nej kan nogen ikke fjerne ham.

Mange butikker ønsker at åbne igen og det kan jeg nemt forstå. De skal bare forstå en ting og det er at der forsat skal holdes afstand for ellers vil det gå som i Japan hvor man lukkede ned og efter en periode åbnede man så op igen og nu lukker man igen grundet virus har spredt sig igen. Det er ikke noget man skal overse og jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke kan købe mundbind allesteder for når jeg handler bliver jeg sgu utryg.

Jobbet kører godt vi har haft travlt men nu kommer der lidt mindre ordre ind som er normalt for vores sæson, men vi mangler i den grad de store fitness centre. De skal nok komme for alt kommer igen og folk skal jo i fitnesscentre igen så det varer nok ikke så længe.

Der er flere tøjbutikker som lukker grundet krisen. Det er trist men mon ikke de åbner op igen under et andet navn når først vores verden er begyndt at hænge sammen igen. Det kan man håbe for det er jo ulykkelige mennesker men vi skal fortsat huske at det er ikke nogens skyld men noget som måtte ske.

Kan i alle have en fantastisk weekend. Husk at holde afstand og ikke noget med at kysse og kramme.