Lidt fra Ishøj

Lidt fra Ishøj

april 19, 2020 0 Af admin

Rundt om i de små hjem går snakken omkring corona. Alle har forhåbentligt et syn på det for det fylder i vores hverdag når vi ikke kan gøre som vi plejer. Vi er buret inde, tør ikke eller må ikke møde mennesker selvom det er familie og venner. Nej selvfølgelig må vi ikke det for Fru Corona står på lur. ved næste gadehjørne.

Her på mandag kører jeg forbi apoteket og købe mund bind for det er ikke gået op for muslimer her i Ishøj at man skal passe på for de vader flot lige forbi en, stiller sig op ad en og sågar på apoteket da jeg hentede. noget creme.

Jeg har ikke tænkt mig at blive smittet. Ved faktisk ikke om jeg har fået det tidligere men man kan åbenbart få det flere gange. Det som jeg døjer med nu er en tilbagevende Birkepollen som nu sender de lortepollen ud i luften og over det hele. De sidste to dage træt og mega snottet. Det kan ligne meget corona men vi pollen allergier burde kende vores symtomer. Så nu piller, næsespray og masser af papir. Snot snot snot, fucking irriterende.

Nå det positive er at livet går jo videre og det er kun en periode det står på og så længe jeg holder mig fra alt det andet je ikke kan tåle går det. Jeg savner sgu mine piger. Bettina har lige haft en lille blodprop og Hellepigen har også et eller andet som gør hun skal passe på sig selv. De mennesker som har nogle udfordringer dem kan jeg sgu godt lide at man tager ansvar for sit eget liv og ikke lægger det over det til andre.

Jeg savner lidt meget lidt Henrik pornodreng fra mit job men nu skal han lige slappe af nogle dage efter en kæmpe stor hjerne operation, nå nej de fandt ikke noget så de tog nogle fedtknuder ved nakken. Tror faktisk det er det samme som Helle har været igennem. Underligt for så kendt et fædomen er det hellere ikke.

I går fik vi smidt vores 500 liters akvarium ud og det blev hentet i dag. Kenneth malede nogle skabe vi fik af svigermor så stuen er blevet helt forandret. Mere plads og som jeg elsker det masser af luft. Folk er fandme for dumme i hjernen. Ham som købte det brokkede sig over prisen 1500 kr for der var jo ridser i glasset. Ja hvad i helvede havde du troet. At det ville stå ubrugt og vente på du skulle købe det… Spasser… Jeg hader den slags mennesker.

I morges var jeg til online gudstjeneste kl 10 fra den anden kirke i Ishøj. Jeg så inden det startede klokkerne slå og det er imponerende smuk syn og fuck de er store. Selve gudstjenesten var fin og teksten der var valgt gav næsten som altid stof til eftertanke.

Jeg glæder mig til alt blive lidt mere normalt så jeg kan komme i Ishøj Landsbykirke og ikke mindst være sammen med Ane præst igen. Det er jo ikke samme som at sidde derhjemme og høre det.

Nu går vi ind i en uge hvor danmark åbner mere op. De skal bare passe på så det ikke går som i Japan hvor man lukker ned og åbner og så lukker ned igen. Folk skal tage dette seriøst.

Jeg er på udkik efter en urtepotteskjuler fra Bjørn Vinblad. Den skal være 18 høj og enten sort eller rød. Jeg har en masse okideer jeg har fået af svigermor og når de blomster skal de stå på de nye skabe.