65 års Fødselsdag

65 års Fødselsdag

april 26, 2020 0 Af admin

Så blev jeg sgu 65 år og havde planlagt lidt fælles spisning med lidt fra familien, men da jeg fik svar torsdag at jeg havde corona virus, så var den ide lidt skudt til hjørnet.

Det ødelægger nu ikke min dag. Faktisk næsten uundgåeligt når flere er positive i mit firma. Der står jo ikke i panden på folk hvis man er positiv så man kan jo blive smittet i brugsen eller hos bageren.

Det værste er ikke corona i mit tilfælde, det som er mest irriterende er birkepollen som står i fuld flor og som har en masse bivirkninger med sig. Jeg kender jo symptomerne, men elsker solen og varmen og ærligt ville jeg ikke bytte for regn.

Det ryster mig lidt at folk forsamler sig i parker og på strand. Ligger som på et fluepapir og det ryster mig at de unge slet ikke er klar over at de faktisk udgør en stor smitterisiko. De får måske ikke de samme symptomer, men de spreder smitten rundt til alle på deres vej. Dybt forkasteligt og nogle forældre burde banke sund fornuft ind i deres hoveder. Der går jo længere tid før vi vender tilbage til normal hverdag og jeg gætter på vi alle skal smittes inden.

Min elskede nevø forstår altid at gøre sig bemærket. Elsker den dreng trods han er blevet 38 år, så har vi altid haft et bånd trods vi ikke har overrendt hinanden. Det er der lige i dette tilfælde helt specielle ting som har været årsag til, men når jeg engang går på pension får jeg vel lidt mere tid til ham og Max.

Nu sætter coronaen en naturlig dæmper på alt og mange bliver rigtige syge og nogle forlader vores verden. Gudskelov er det de ældre, for tænk tanken hvis det gik ud over børn så ville katastrofen være fuldstændig sindssyg. Det man kan frygte er, at dette var den første pandemi, hvad sker der næste gang der kommer en, for der kommer flere det tror jeg på.

Livet i huset går sin vante gang. Savner min mor rigtig meget men vil gerne have hende i mit liv i rigtig mange år, så lidt afsavn må man leve med. Når man er sammen som par så tænker jeg altid, at det ofte er den ene part som måske får flere af sine ønsker opfyldt. Man er måske ikke så god til at dele for man vil have det hele, og derfor er der også mange der bliver skilt.

Jeg kan igen ikke komme i min kirke og Ane holder ikke noget, men der er dog gudstjeneste fra Vejleå Kirke online , men det er nu ikke det samme. Holder rigtig meget af min gamle kirke i Ishøj Landsby. Den giver mig noget ro og jeg nyder faktisk at være der, synge salmerne og lytte til hvad præsten har at fortælle. Vi har jo også kobberbryllup i år og det skal også fejres hvis vi får lov til den tid.

Vores venner ser vi ikke for tiden. Det bliver kun arbejdskollegaer jeg har set i den sidste lange tid men nu er det ligesom også blevet afskrevet grundet corona. Jeg overlever nok. Faktisk er jeg en overlever for de kriser jeg har haft i mit liv der er jeg altid kommet ovenpå igen. Trods det værste har jeg altid haft en sund fornuft om at jeg ville tilbage til samfundet og så er jeg kommet det hver gang.

Vi talte en dag om hvad der skulle synges hvis jeg lige pludselig ikke var her mere grundet corona. Det har jo vist sig at det kan gå sindssygt stærkt,men især Regnvejrsdag i November skal synges for den har fulgt mig under en af mine kriser og igennem hele mit liv.

https://www.youtube.com/watch?v=adhKUYzutJw&list=RDadhKUYzutJw&start_radio=1

Nå nu vil jeg fodre mine killinger og så komme i bad. Gøre mig klar til en ny dag, en meget anderledes dag for man skal fejre fødselsdag for sig selv. Kenneth og Peter er blevet testet i går så nu venter vi på hvad deres svar siger. Tror jeg vil blive mere overrasket, hvis prøven er negativ hos dem begge, men i den alder fiser den hurtigt forbi igen.

Må i alle have og få en rigtig god dag. Pas på hinanden og så sender jeg varme kys til min elskede guddatter som jeg i den grad savner. Håber snart vi kan vende tilbage til normale tilstande så jeg ikke kan se hende. Gudskelov er Michelle god til at sende videoer fra hendes liv så jeg kan se hvad der sker hele tiden, men tiden går hurtigt må man sige.