Covi 1.0

Covi 1.0

april 29, 2020 0 Af admin

Det er mit nye nick name givet til ,ig af manden fordi jeg fik det først. Har altid gået efter at være nummer 1 men nogle gange ville det også være på sin plads ikke at få en præmie.

Det kunne jo have gået meget værre og man så blev en af dem som blev indlagt og lagt i respirator. Ingen aner jo hvorfor nogle skal deri, jo det gør man men hvorfor får unge mennesker 40 i feber og må kæmpe i uger med en feber. Ja vi er heldig sluppet herhjemme og så må vi leve med at være hjemme hos kattene og så få det bedste ud af dagen.

Da Kenneth fik sit svar igår kiggede han på mig og sagde at skete der ham noget så skulle jeg vide at det bedste i hans liv var de sidste 15 år med mig. Det gjorde da en glad men hallo, nej du skal ikke først det skal jeg når tiden er inde. Der er mange triste skæbner i Danmark men sandelig over hele verden. Mange har forladt deres familie og man kan ikke engang rigtig begrave dem for man må ikke være så meget sammen.

Corona er der nok resten af året og når jeg igen starter på jobbet bliver det med andre forudsætninger. Jeg har ikke tænkt mig en periode igen så det er klart at man bliver nødt til at tage sine forholdsregler når man færdes i offentlig rum. På jobbet kan vi nemt holde 4 meter afstand og så alligevel få en god dag. Vi har overstået det værste efter Danmark blev lukket ned og nu venter vi på at få åbnet op så vores hverdag igen kan blive så normal som muligt. Vi skal dog ikke tro at fordi det er gået okay denne gang kan en ny tur få helt uoverskuelige konsekvenser. Jeg er ikke tilhænger alt bare bliver lukket op for der skal manes til forsigtighed.

Vi gik en tur i søndags og en familie sad 8 ved et bord. tæt lige op af hinanden pg jeg fik den tænkte. Hvad tænker i på. Tror man ikke det smitter før man er 10 samlet ? dumt i min verden for udviser vi ikke respekt alle steder tager det længere tid før samfundet er tilbage som før. Og dog det bliver aldrig som før. Verden er vendt helt på hovedet og om vi får flyene på himlen i år vides ikke, men måske det er godt for moder natur.

I dag fylder min ældste bror 68 år. Ja vi har været forskånet for de store dødsfald i familien af vores eget blod. Ikke at det gør det nemmere når det er tilgift og kærester for det er det bestemt ikke, men det jeg mener er at jeg har fået lov til at beholde alle min 3 andre søskende. Det er jeg taknemlig over ligesom min mor har det fantastisk.

Coronaen kunne sagtens hive mig væk hvis man var så uheldig og det var ingen skyld bare uheldige omstændigheder. Hvor skal jeg begraves til den tid. Ja det står lidt i det uvisse men ellers sammen med mor i Vordingborg, ellers køber vi selv et gravsted for jeg har klart nogle holdninger til hvordan et gravsted skal se ud. Det skal aldrig ligne et cirkus eller et sigøjner gravsted det ligger i hvert fald ikke til min personlig. Enkel og stilfuldt og med en Hugo Boss gravsten så vil det passe.

Livet er ikke altid en dans på roser. Mennesker kommer og går og nogle knytter man sig mere til end andre. Lige meget hvad så mødes man jo før eller senere deroppe og når jeg kommer derop har jeg godt nok gode røverhistorier til dem jeg kender.

Kan i passe på hinanden og alle andre i møder på jeres vej. Billedet er mit nye mausolæum når tiden er inde.