Min blog

Skyggetanten

Jeg kan godt lige ordet synes det er fedt og stammer fra Matador som vi ser hvert år til jul. 24 afsnit og et hver aften. Jo vi kender efterhånden historien men det slog mig at Skyggetanten kender vi alle ikke sådan en. En som lever sit liv igennem andre. En som ikke har noget mål selv eller ønsker om et liv selv. Jo Elisabeth havde et trist liv indtil hun møder Kristen Skjern og hun langt inde i hendes voksen liv indser, at hun altid bare har passet søsterens børn og husholdning.

Det ender godt i dette tilfælde, men det er jo ikke sikkert det gør det i alle andre tilfælde. Det er i hvert fald stof til eftertanke. Da vi gik en tur hertil aften mødte vi en utilpasset ung på en ikke lovlig knallert, sikkert også stjålet og i stedet for at sidde på sædet skulle han stå op og spille smart. Det er helt utrolig så mange af den slags som har så dårligt et selvværd at det er den måde de skal gøre sig bemærket på. Kunne de i stedet for ikke gøre sig ekstra bemærket med godt skolekaraktere og en god uddannelse i stedet for at blive endnu en taber.

Ja jeg ved jo godt at mange kommer fra jordhuler, men alligevel vi lever nu i 2020 og noget fornuft må der snart været trængt ind. Forleden aften hvor jeg lige var gået i seng begyndte en flok igen utilpasset unge, at fyre nytårskrudt af og det var kun meter fra vores soveværelse og jeg kom hurtigt hen til vores killinger for de blev godt nok bange for alle de knald og den larm det gav.

Jeg er klar over at byen sikkert ikke har det højeste IQ gennemsnit og man kan jo tænke sit og spørge sig selv om hvad fanden laver jeg i denne by. Den er så langt væk fra det jeg er vokset op med og jeg er ikke til jordhuler utilpasset unge, skyderier, mordforsøg, indbrud, bilafbrændinger og alt det andet lort som hele tiden finder sted i denne by. Havde jeg børn var vi flyttet, for det er bestemt ikke et sted jeg ville lade mine børn voksne op.

Covi 2.0 ( Kenneth) har det godt og er på vej helt tilbage igen. Han har haft nogle dage hvor han har sovet lidt men ellers har hans krop taget sig godt af Covi og fået bugt med den. Det kunne have været gået helt helt galt med os begge to men vi slap.

Jeg starter på mandag igen men har ikke tænkt mig at være tæt på nogle overhovedet i lang tid fremover. Det gik godt denne gang men er man sikker på noget i denne verden ?

Killingerne har det fantastisk. Har taget nye billeder af dem i dag og glæder mig til at se dem på nettet igen. Det har virkelig været et nemt kuld bortset fra deres mors kejsersnit og lukning så hun ikke får flere killinger. Nu venter vi på flere killinger og dejligt at Kenneth arbejder hjemmefra så han kan holde øje med hunkattene.

Få en dejlig weekend derude og pas på hinanden.

One Comment

  • Vibekka

    Utilpasse unge eller i øvrigt folk i alle alder, der ikke har fået en opdragelse, så de kan begå sig problemfrit blandt andre de findes desværre overalt.!!!
    Jeg foretrækker derfor folk som dig med et selvværd, der kan tåle lidt modstand, dem som nogle mennesker kalder selvfede, selvglade eller egoister, men disse mennesker der har styr på sig selv har langt større overskud til andre, det er dem der kræver orden i tingene, kontrold om du vil, de kan godt blive upopulære fordi de også forventer dem de omgåes,har samme moral, holder deres aftale,og i det hele taget har styr på tingene og er til at regne med.
    Derfor er der nogle der falder helt uden for, de kan ikke med typer som dig der har forventninger, dem går de en stor bue udenom, og derfor har de ikke mulighed for at blive præget i den gode retning at tage ved lære, der forbliver Irriterende utilpasset hele livet. Derfor skal vi skønne på dem vi ved vi kan regne med 😉 forsat God Søndag

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *