Min blog

Fuck et lorteland

Det er utroligt med at store lande at de skider på menneskerettigheder, behandler deres indbyggere som lort og vold og skyderi er daglig dag i f.eks. USA. Det land som så gerne vil være førende i verden burde have dumpe pladsen for at være mest uintelligent og et skræmmende eksemple på hvordan man ikke burde opføre sig.

Vi ser tit raceuroligheder og igen forleden dag slog en politibetjent en sort ihjel og hans kollegaer stod og så på. Ingen af dem greb ind og nu døde han. USA er nu blevet nød til at anklage politimanden for mord, mens hans kollegaer burde gå samme vej.

Det er ikke mere end knap en måned soiden hvor en far og søn skød en sort og først der der kom video optagelser og uroligheder igen blussede op har mn nu anklaget far og søn. Det er jo så spændende om de bliver dømt, for derover har man virkelig et mærkeligt retssystem.

Man kan også kalde det råddenskab og tusind andre ting, men alt stinker derover. Deres første mand som virkelig er en nar gør intet igen for de dårlig stillede i samfundet. Det er han helt ligeglad med for han støtter våbenindustrien og folks frie ret til at bære skydevåben.Det er også ok at folk ikke får lægebehandling for de er jo fattige og om de dør tænker han helt sikkert ikke meget over.

Et sygt land, et sygt samfund, et sygt retsystem, godt man ikke bor sådan et sted for der er virkelig intet at prale af. Overfladisk og skide ligeglade med alle inderste inde, det er sådan de er. Når man ser tv eller andet derover fra så er det altid I Love You, men det bunder ikke så dybt. De tænker kun på sig selv og den Amerikanske drøm handler om hvad du kan gøre for dig selv og ikke alle andre.

Selvfølgelig er der forskellige organisationer som hjælper, prøver at gøre en forskel og det er virkelig prisværdigt, men hvorfor starter de ikke et oprør og laver deres syge land om. De sidste mange år synes jeg det bliver værre og værre og jeg sætter aldrig mine ben der igen.

Man ser virkelig ned på mennesker og især sorte er de efter hele tiden. Det er simpelhen uforskammende utiltalende at man kan behandle mennsker sådan i 2020. Men sende raketter og lave nye våben det er fedt synes de.

‘Som Buster Larsen engang sagde LORTELAND

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *