Livets gang i Ishøj

Livets gang i Ishøj

august 2, 2020 0 Af admin

Der sker ofte så mange ting i ens liv at man slet ikke kan følge med og alligevel går verden videre og alt blomster op igen bare i andre farver eller miljøer.

I øjeblikket har jeg så mødt to bøssepar som er gået fra hinanden efter 22 år og vist nok 18 år. Det gir jo stof til eftertanke om man lever sit liv som man gør og er det så det rigtige.

Der er ingen tvivl om at jeg er det rigtige sted, dog er vi enige om at for ikke at havne der hvor andre havner, så er det vigtigt, at vi får tid til hinanden fremfor at passe, pleje og opdrætte en masse killinger. Det er vigtigt, at man er der for hinanden og kan lave ting sammen, ellers bliver man bare venner til sidst og så kan man ligeså godt blive skilt som de to vennepar er blevet det.

De ses stadigvæk så der er ingen dramatik omkring det og det er jo dejligt at folk stadigvæk kan ses trods man er blevet skilt.

Man kan se jo på vennekredsen er den det samme. Er det forsat de rigtige der er der og får jeg det ud af det som jeg forventer, når jeg er venner med nogle. Der er ingen tvivl, at jeg er gået meget i tænkeboks og det ene venskab skal jeg lige sove på et stykke tid og vende og dreje det, ingen jeg tager en eller anden beslutning. Men der er ingen tvivl om at jeg er utilfreds som det kører.

Jeg har jo altid været manden der tager de tunge beslutninger og det er jo også en af de grunde til at jeg kun har cirka 170 venner på Facebook. Jeg har altid syntes det er latterligt når nogle har flere tusind for det er jo ikke venner, du kender dem jo ikke, men får du det bedre så fint for det, jeg synes stadigvæk det er latterligt.

Stædighed for sin egen vilje ser jeg også blandt andre tæt på. Så kommer jeg hele tiden til at tænke på hvor vigtigt det er at opdrage sine børn til at rumme andre og give andre ret til at vælge og få deres ønsker opfyldt, men det er der vist nogle der glemmer at lære deres børn. Problemerne skal nok komme men lad være med at altid sige det er allers andre skyld, nej det er din.

Min lille dreng i Humlebæk brækkede armen men på Facebook og Instagram ser han bestemt ikke til at lide nød. Han triller sin dejlige far om lillefingeren og er det ikke ham, så triller han sin farfar 🙂 Elsker dig A 🙂

I sidste uge havde jeg besøg af min Maria og alle børn fra Wien. Det var så dejligt at se dem igen og nu håber jeg det kommer til at passe så vi kan tage dernede slut september for der skal Sophie konfirmeres. Der har ikke været meget tid længe til andre ting end killinger. Oprydning pasning og pleje men det begynder at lysne. Det sidste kuld skal snart lære at spise selv og så er vi over det hårdere i denne omgang.

Nu strammer de forskellige lande grebet omkring deres grænser grunder Corona, og jeg håber så meget, at der snart kan gå fly til Thailand så vi kan få planlagt vores næste store rejse.

Vi var til 40 års fødselsdag i går hos vores ven Kaj og grundet igen coronaen så blev det holdt i en park som var pisse hyggelig. Dog blev det lidt koldt da det blæste op og solen forsvandt bag et træ men det viste man jo godt i forvejen, for man kunne jo se hvad vej solen havde. Efter 6 timer takkede vi af. Jeg frøs og var træt og da dem jeg sad ved samme bord med forsvandt så var det ingen skam at råbe pik og stikke af. Jeg havde faktisk skrevet tale men den kan han få en anden gang 🙂

Folk bliver ældre. Mange får børn og der kommer andre værdier i folks liv og det man gjorde da man var 20 år eller bare for 10 år siden er ikke det man så gør i dag. Det mærker man klart og det er mega naturligt. Jeg føler hellere ikke det sammen med nogle mennesker, som da man havde noget andet sammen i dag og derfor trækker jeg mig også tilbage.

Jeg havde en længere samtale med Søren vores ven for han oplever at bøsser er ret meget overfladiske. På de forskellige chats oplever man at det kun handler om en ting og man ikke har meget tolerance for andet end det skal være sex, du skal se godt ud og have en kæmpe kølle. Ja på det punkt er vores miljø ikke blevet klogere desværre, men om det ændrer sig, nej det gør det nok ikke.

Vi sad også og talte meget om hvor de unge går hen i dag. Sørens bud var at de unge finder sammen privat og ikke som da vi kom i miljøet altid måtte ud i byen for at møde andre. Jeg har også tænkt mig at dyrke de grupper der er på Facebook for jeg håber lidt man kan finde andre homoer så man kan lave noget sjovt som før i tiden.Man kan også få undskyld mig, nok at forældre og børn for det er ikke der vi er. Vi har ingen, er et andet sted og det har jeg tænkt mig at dyrke i den kommende tid. Måske man kunne finde en lille skare af søde mennesker man kunne spille spil med, gå i byen, museums besøg, måske rejse sammen og på den måde opleve noget andet end det det plejer at være.

Jeg tror der er god grobund for det og man skal i hvert fald give det en chance. Måske der dukker rigtige gode venner op med tiden og bor de tæt på ville det være et ekstra plus.

Nå nu vil slutte for denne gang. Glæde mig over at Helle fra Nord har det godt og ikke mærker så meget til operationen hun fik foretaget og så krydser vi fingre for 40 år endnu.

Godnat og sov godt