Min bedste ven

Min bedste ven

august 9, 2020 0 Af admin

At have en ven er det bedste man kan have, det er titlen på et digt jeg engang fik, men hvor er det sandt. Især hvis det er min ven vi snakker om, for man kan ikke få en bedre 🙂

Min ven fortjener faktisk et indlæg som kun omhandler ham, for han er faktisk et rigtig godt menneske. Ikke, at han er fejlfri for det er ingen, hellere ikke jeg, men det overlever man også i et langt venskab.

Nu har vi været venner i 20 år og trods en krise sidste år er vi helt tilbage på sporet og kan se tilbage på 20 gode år. At vi fremover vil udbygge venskabet og prøve noget helt nyt nemlig at rejse alene, kun ham og jeg og det er noget vi begge to ser frem til.

Han har næsten lært, at være bedste ven med en allergier ikke er nemt. Ikke når man krydser på så mange ting og ofte med det resultat at jeg bliver syg og med det følger træthed og surhed og ofte når det er slemt bliver jeg sur på alle også ham og når det så klinger af, er alt godt igen.

Han er ved at lære det, men kan sagtens følge ham, at det nogle gange kan være svært også fordi jeg er mega dårlig til at sige eller skrive det til ham. Vi indførte noget nyt i torsdag og det er at hvis jeg ikke har det så godt gundet allergien så skriver jeg røvhul til ham, så ved han vi skal snakke sammen.

Jeg har jo det på den måde,at elsker jeg et menneske forventer jeg troskab og at vi sammen kan vælte hele verden, for ingen kan rokke os eller få os på glatis. Sådan har jeg det med ham og mange mennesker taler med flere tunger men det gør jeg ikke. Jeg er mig og så kan man lide mig eller hade mig. Faktisk er jeg ret ligeglad med dem som ikke synes jeg er så fed for det er deres problem.

En ting som slog mig igen i torsdags var at han faktisk elsker mig rigtig meget, men det er jo gensidigt og det forpligter jo også. Vi bliver hele tiden bedre sammen og jeg er sikker på at fremtiden der vil vi udvikle os endnu mere sammen. Han fortalte mig også i torsdags at nu hvor han er blevet 40 år så er han begyndt at tænke mere i voksne baner.

Måske holde nogle middage hvor man mere kan gå i dybden og nyde gæsterne fremfor abefester som der også skal være plads til. Inden længe skal han arrangerer vores vennedag og næste gang er det min tur. Den tur har jeg haft planlagt længe, så nu skal jeg lige chekke åbningstider og den slags.

Jeg glemmer aldrig første gang jeg mødte ham. Det tror jeg hellere ikke han selv gør,for en brækket arm, tisgult hår gør jo at man lægger mærke til ham. I Ørstedsparken en dejlig lørdag hvor vi var mange sammen så jeg ham og tænkte hvor er han sød. Fra Lolland, en bonderøv som mig, ham må jeg kende. Han var min forlover da jeg blev gift med Kenneth og jeg var hans forlover da han blev gift med Kasper. Vi har mange bånd der binder os sammen og sådan vil det være til livet ender. Han er en fantastisk fyr. Elsker centrum og alligevel genert.

Kære LB. Elsker dig og tak for indtil videre 2o års venskab <3