Efterår, part 1

Efterår, part 1

oktober 12, 2020 0 Af admin

Jeg tænkte i morges da jeg kørte på job og regnede ramte min rude at nu kommer den tid hvor vi går det dårlige vejr i møde. Mange har ikke en bil at sidde i og lade varmen omkranse sig mens musikken spiller i radioen. Nej mange andre har et helt andet liv og man lærer jo at sætte næring efter tæring.

Det som er det fede ved Coronaen er at familier og forhold er blevet mere tætte og vi skal nu ikke så meget, så der er tid til hinanden. Ja det forudsætter selvfølgelig at man har nogle for der er mange som i Danmark 2020 er ensomme og ikke har nogen.

Nu er det efterårsferie og så skal mange familier ud og prøve en masse. Have en masse oplevelser, og så hiver de ungerne fra det ene sted og til det andet. Hvad med at lade ungerne lege, tage dem på små oplevelser i naturen og lad dem lege som vi legede engang for mange år siden. Der er ingen børn der har godt af at blive hevet til det ene og så det andet for de sætter ikke pris på det men for dem så bliver tiden slået ihjel

Det er dine behov som bliver tilfredsstillet og du tror så at du er en fantastisk forældre / bedstemor / farmor når du gør disse ting og poster du så det på Facebook så kan alle rose dig og sige hvor er du fantastisk. Jeg går lige ud og brækker mig.

Mange tror det er vejen frem men sæt dig i stedet for ned og tegn med ungerne, male med dem, lege gemmeleg og så videre og du vil opdage at det er meget bedre for dem for der har i et tæt nærvær.

Hos os er katte antallet kommet ned og vi nyder det. Eller jeg nyder det nok mest for det giver tid til mange andre ting som jeg kan lide og ting går begge veje. Vi hygger os så meget sammen nu og havde en dejlig lørdag inde i byen hvor der blev shoppet.

Vores logrende er flyttet og vi har lavet soveværelse på anden sal og det nyder vi begge to. Kattefrit område for jeg tror ikke vi har et eneste lagen hvor der ikke er huller i, men det kan være det bliver anderledes nu hvor vi ikke har dem hos om om natten 🙂

Med efterår nærmer vi os også julen. Mange familier har turplanlægning og mange må så sidde alene hjemme. Juleaften er for mange ikke anderledes end en anden aften. Det som bliver vigtigst for mig i år er at jeg kommer i kirke og lige når at ønske min præst Ane en rigtig god jul. Vores bliver anderledes i år grundet familien, men sådan er det. Nogle gange kan det tage kort tid og andre gange mange år før man bliver enige og julefreden igen sænker sig over den glade julefamilie.

Der er jo masser af venner og familie som denne aften er alene så måske skulle man samle en masse af dem og lave en fantastisk aften. Det er i hvert fald en tanke vi har haft og det bliver nok også sådan det bliver.

Med efterår blæst og regn. Det fedeste med efteråret er at naturen giver os de varmeste farver i alle nuancer og man kan ikke lade være med at kigge på det. Det er altid et fantastisk syn og snart begiver jeg mig ud i naturen med mit kamera og så skal der tages billeder.