Efterår, Part 2

Efterår, Part 2

oktober 13, 2020 0 Af admin

Så blev det tirsdag og efterårsferien er i fuld gang hos mange. Jeg tænkte tilbage at jeg slet ikke kan huske hvornår jeg sidst har holdt efterårsferie og tænker igen at det ,å være da jeg gik i skole. Jeg tror simpelthen ikke det er sket efter som voksen. Jeg tror jeg vil holde næste år. Prøve det og bruge uge til afslapning, vandre i skoven og nyde naturen.

Det kan være det kommer helt naturligt for jeg kan faktisk gå på pension næste år i oktober men det tror jeg så ikke vil ske alligevel. Elsker mit job og fortsætter sålænge jeg synes det er sjovt.

Det at være ude blandt andre mennesker er jo sundt for ens udvikling og dem som sidder hjemme og ikke gider bidrage til samfundet og sidder og glor på en dum computerskærm de bliver dummere og dummere og kommer længere væk fra samfundet. Man kan bruge ordet taber her, det dækker det vist meget godt.

Mange som ikke har et arbejde siger jo, at det også er samværet med kollegaer som de savner og også er en af grundene til mange fortsætter med at arbejde.

Der er mange der tror, at de penge de får fordi de ikke gider lave noget eller fordi de spiller syg kommer fra en hemmelig kasse. Nej de penge kommer fra os som går på arbejde hver dag og tror du jeg har respekt for dig som nasser på samfundet, nej rigtigt det har jeg ikke. Jeg hader nasserøve som bare vil have men ikke bidrager til vores samfund.

De unge har stadigvæk ikke opfattet at de er smittekilden til de nye store udbrud som rammer os. De tager ikke hensyn men de burde måske slå hjernen til for det er dem som skal betale regningen til sidst når de vokser mere op og skal drive samfundet.

Kenneth ligger og sover. Han har stadigvæk dårlig mave men det går vel snart over. Tænker nogle gange på at der er gået 15 år fra jeg mødte ham og det er lidt vildt i vores miljø. Jeg kan mærke at antallet af katte er gået ned og det gør at jeg også får tid til at træne og hygge mig efter arbejde.

Vi havde talte om Thailand næste år men det kan vi godt glemme allerede nu for der bliver ikke åbnet op og jeg gætter på at corona vil vare hele næste år eller indtil man finder en vaccine. Det er måske meget sundt også for de unge som skal begrænse deres alkoholindtag, få lidt andre interesser i stdet for at tro at det hele tiden skal være sprut og fester. Det er måske på tide med en kulturændring det vil i hvert fald ikke skade nogen.

Danmark ligger nummer 1 på druk listen og et eller andet sted er det sgu flovt. Det er på tide nye tider også for dem, men det starter som altid hos deres forældre.

Nå nu må jeg videre, skal møde snart så få en god dag og nyd den. Den kommer nemlig aldrig igen.

Jeg stjal lige dette fra Facebook men det er faktisk ikke løgn. Mange går op i deres penge. Hvor mange de har. Hvordan de bor når de rejser osv. Men læs artiklen og tænk over dit eget liv.

Steve Jobs dør som en milliardær med en formue på 7 milliarder dollars i en alder af 56 år efter at have fået kræft i bugspytkirtlen, og her er nogle af hans sidste ord … 👇👇👇 ”I andres øjne er mit liv essensen af ​​succes, men bortset fra arbejde har jeg meget lidt glæde. Og til sidst er rigdom bare et hjælpemiddel i livet, som jeg er vant til. ” ”I dette øjeblik, når jeg ligger på sengen, syg og husker hele mit liv, er jeg klar over, at al min anerkendelse og rigdom, som jeg har, er meningsløs i lyset af den forestående død. Du kan leje nogen til at køre en bil for dig, tjene penge til dig – men du kan ikke leje nogen til at bære sygdommen for dig. Man kan finde materielle ting, men der er en ting, der ikke kan findes, når det går tabt – “LIVET”. ❤️Forkæl dig selv godt og værdsæt andre. Når vi bliver ældre, er vi smartere, og vi ved langsomt, at ure som er værd 30 kr eller 30000kr – begge viser samme tid. Uanset om vi har en pung til en værdi af 30 kr eller 3000 kr – mængden af ​​penge som passer i tegnebogen er de samme. Uanset om vi kører en bil til en værdi af 150.000 kr eller en bil til 600.000 kr – vejen og afstanden er den samme, og vi kommer til den samme destination. Hvis vi drikker en flaske vin til en værdi af 80 kr eller en til 8000 kr- vil hundesygen være den samme. Hvis huset, vi bor i, er 300 kvadratmeter eller 3000 kvadratmeter – er ensomheden den samme. ” ”Din sande indre lykke kommer ikke fra de materielle ting i denne verden. Uanset om du flyver første klasse eller økonomiklasse – om flyet går ned, går du ned med det. ”Så jeg håber, du forstår, at når du har venner eller nogen du kan tale med – er dette sand lykke!