Efterår, Part 3

Efterår, Part 3

oktober 14, 2020 0 Af admin

Vinden rusker i træerne og regnen siler ned og man tænker hvorfor sidder jeg ikke på en strand sydpå med en kølig bajer i hånden. Lader varmen omslutte min krop og solen gøre min krop brun og lækker. Nyde at massage pigerne på stranden masserer min krop og så bagefter ud og nyde det dejlige varme vand. Spise dejlig friskfanget fisk og så senere sende små balloner op i himlen.

Ja sådan kunne det være hvis ikke det var pga Covid-19, sur røv men ved i hvad. Sæt pris på det i har og hvis i er sunde og raske så nyd det, glæd jer over det og husk det hver dag.

Der er forsat mange der ryger og det stinker stadigvæk lige meget. Senere måske om 2- 30 år så går du til lægen og han sender dig videre og her får du så dommen. Kræft…… du glemmer næsten helt at trække vejret og tænker hvorfor stoppede jeg ikke dengang. Bare jeg kunne leve mit liv om så ville jeg droppe de smøger med det sammen men sådan spiller klaveret ikke.

Der starter hver dag ubegavede mennesker med en smøg i hånden. Trods man i dag ved så meget om hvad der er farligt så fatter jeg ikke at man vil være på taberholdet for det er man på enhver arbejdsplads. Der bliver set ned på rygere og det er ikke engang løgn. Mange chefer tænker har de virkelig ikke noget rygrad eller karakter så det er smøger der styrer deres liv. Sørgelig men de fortryder det en dag.

Min ven i Barcelona er spærret godt inde. Havde ellers planer om at flytte hjem men nu blev han ramt af Covid så de planer er droppet til næste år. Han har det okay og det krydser vi fingre for fortsætter. Min selvvalgte familie i Wien er spærret godt inde. Der er forsat mange smittede hver dag men det må da snart stoppe for jeg skal til julemarked i Wien i år 🙂

På jobbet kører det godt. Nyder at gå på arbejde, være en del af samfundet og vide at man er med til at hjælpe de svage i vores samfund. Desværre hjælper man også dem som ikke gider bidrage til samfundet men gid deres røv må klø og deres arme for korte. Ingen respekt for pjækkerøve, social nasserøve og andet udskud.

Da jeg kom køredne efter at have trænet hldte jeg tilbage for en fodgænger og så kom en fat med huen trukket godt op om ørerne og foran sig skuffede han sin lille dreng der var lige så forblæst som hans far. Tænkte det er dejligt at sidde i sin egen bil og slippe for det danske lortevejr som der er 9 måneder om året af.

Jeg lever med det dårlige vejr op til jul for det er jo jul og masser af fridage (2 dage) og så er der jo al den julehygge som man er en del af.Så er det nemmere at komme igennem det men når uret har slået og vi skriver 2021 så kan det ikke blive april hurtigt nok. Det bliver mørkt og rigtig koldt og det er den værste periode i mit liv og sådan har det været de sidste 35 år.

Bladene på træerne bliver rusket godt igennem i disse dage bare der er flere tilbage når jeg tager mit kamera og tager på naturdag. Der er ikke nogen rigtig skov i vores område så når jeg tager afsted bliver det dyrehaven. Elsker faktisk at gå rundt, mærke den kolde næse og så kigge rundt om man kan få det perfekte billede.

Nå det var nyt fra bloggen. Jo min rigtig gode ven på Falster holder efterårsferie og det har han ærligt fortjent. Savner ham dog på jobbet men dagene går hurtigt og snart er det mandag igen.

Pas på jer selv og nyd livet