Længe siden – ja enig

Længe siden – ja enig

december 11, 2019 0 Af admin

Livet triller derud af og mange gange tænker jeg at jeg må skrive alt det ned jeg tænker men så kommer der altid noget i vejen og så går dagene. Først når jeg sætter mig foran min computer og lader bogstaverne tegne en masse ord så husker jeg mere og mere.

Livet er jo ikke en dans på roser. En af vores bedste venner bliver syg og man tænker hvorfor er det nogle skal straffes så hårdt. Hvorfor bliver andre født med et handicap og andre kommer ud for ulykker som den sidste voldsomme med en vulkan.

Begynder vi at lære at sætte pris på livet ? næ mennesker glemmer for det meste og brokker sig over småting og så først når ulykken rammer dem fortryder de og beder om godt vejr.

Hver morgen møder jeg psykopater som sidder bag rattet i deres bil. Overhalinger og ind og ud og lige pludselig er ulykken sket og er man heldig så er det kun materialet det går ud over, men andre gange er det dødsfald. I fredags mistede min chefs datter hendes veninde ved en ulykke tæt på min arbejdsplads og fandme ikke om dagen efter bliver tre veninder som var på vej ind til andre som var kede af det heribland min chefs datter påkørt så kraftigt at den bil som påkører dem, der springer airbagen op i begge sider.

Stodderen går ud og siger når det var ikke så slemt, men godt politiet hurtig var tilstede. Der er bare mange sindssyge i trafikken og når jeg bevæger mig ud kigger jeg hele tiden hvad alle de psykopater laver som jeg er omgivet af. Selvfølgelig er der mange som mig, men gud hvor er der mange af de klovne som aldrig burde sidde bag rattet af en bil.

Jeg tænker ofte på hvad afstanden har gjort af indhug i den vennekreds jeg havde fra Østerbro til Valby og nu Ishøj. Der kommer ikke mange forbi af de gamle for afstanden er tilsyneladende for langt, men sjovt nok var det en tanke jeg havde allerede dengang da vi talte om, at skulle flytte. Jeg bebrejder ikke nogen for Facebook Instagram og andre sociale medier har gjort, at nu kan man skrive og så har man god samvittighed. Det er blevet mere tomt i min verden men klart det at arbejde tager også meget af vores tid og så orker man ikke og tilsidesætter venskaber og det at ses selvom man måske ikke skulle ofre så meget som man havde gjort det til i sit hoved.

Vi havde min mor herinde i sidste uge og hvor var det fantastisk. Det var så rart at Kenneth ikke skulle på udstilling denne gang, og vi hyggede os alle tre i den grad man troede var løgn. Vi glæder os så meget til mor kommer igen den 21 december og så skal der hygges max igen. 1 juledag julefrokost hos svigermor, 2 juledag fødselsdag hos Mette for Simon har fødselsdag. 27 på job og lørdag overnatning af en masse trampolin børn. Søndag afslapning og job mandag. Så blev det nytårsaften og der kommer der nogle veninder fra vores katteverden så det skal nok blive hyggeligt. Alkohol og spil plejer at gå godt sammen 🙂

Juleaften skal vi i kirke. Vores præst holder julegudstjeneste klokken 15 og der er jeg at finde sammen med mor, Kenneth og Jørgen. Nu skal jeg lige høre de andre fra klanen om de også vil komme for vi skal lige forbi vores familie gravsted og lægge lidt blomster. Det har været et par barske år så nu må der godt gå en masse år før en ny flytter ind. Jeg er jo klar over at vi ikke lever evigt, men nogle gange kunne man godt tænke sig at blive 200 år før der kommer jo hele tiden en masse opfindelser og andre utrolige ting og det opdager man ikke.

Da vi gik rundt på Fisketorvet sagde mor mens hun holdte min hånd at når jeg ikke er her mere, så husk alle de gode stunder og timer vi har haft sammen. Der skulle lige synkes et par gange for det kom helt bag på mig at mor sagde sådan. Hun har jo ret. Vi skal alle dø og så skal vi huske de gode stunder og mens dem man holder af er i live, så besøg dem og tilbring timer sammen med dem, for en dag er det slut.

På kattesiden går det godt, vi har spændende killinger og de er sidste kuld i år. To fantastiske søde piger som tegner lovende og så venter vi til marts / april med næste års kuld. Vi har jo været til to stævner i Danmark men det er rystende at se hvor lidt tilmeldte der efterhånden er. Man bliver lidt skræmt over at se hvor få der kommer og det er så lige meget hvilken klub der arrangerer. Begge klubber måtte melde en hal fr, præmier er blevet skåret ned til 1 kilo foder hvor man for et år siden fik 10 kg sække, gavekort og andre flotte præmier, men nu er der ikke penge til så meget.

Jeg har hele tiden slået på at man skulle hjælpe hinanden, låne hankatte ud og på den måde skabe et sammenhold og ikke mindst gøre vores racer bedre. Nogle kører i samme rille hele tiden, mens andre prøver nye ting i håbet om den perfekte kat. Den findes ikke, men man kan prøve. Jeg håber for det nye år, at der vil komme et sammenhold, et sted hvor man ikke bliver sur over andre vinder, men hvor man kan lære hvad andre gør og på den måde få nogle dejlige weekender i stedet for al den uro der har været de sidste par år. Det er i hvert fald en af grundende til at jeg stort set har trukket mig fra udstillinger, for i min naive verden skulle vi netop fordi vi har samme interesse kunne være der for hinanden. Jeg krydser fingre for det vil ske.

I sidste uge var jeg hos Mette i Slagelse for at tage mål til nye briller. Jeg har igennem lang lang tid været utilfreds med dem og Mette kunne så fortælle mig hvorfor. På et tidspunkt gik den ene stang i stykker og da de har 2 års garanti fik jeg et nyt stel. De har så slebet brillen til men det gjorde at mit læsefelt ikke var 24 men 21 og så tror da pokker at jeg aldrig har været tilfreds med dem. Efter synstesten hentede jeg sammen med Mette min dreng Ask og hvor han kan give en krammer. Han sad nærmest fast på min arm og jeg ville slet ikke slippe ham igen. Efter maden legede vi lidt og da jeg satte mig hos Mette og Tim igen, satte han sig på mig og så kunne jeg nusse ham. Jeg skal have aftalt med Mette at jeg låner ham til overnatning og så skal vi i svømmehallen sagde han. Han er fantastisk blid og mild og ufattelig kær, så jeg glæder mig til han skal komme. Så håber jeg det bliver en stor succes så vi kan gentage det lidt tit 🙂

Næste år får vi så en ny plejesøn. En meget talentfuld ung mand som kommer over fra det mørke Jylland, men jeg opdagede igår at det er sgu skidt. Han spiller også FIFA og så kan jeg sidde og glo på de to spasser aften efter aften spille det underlige spil 🙂 Nå man han skal jo også træne trampolin og der vil meget af hans tid gå med udover hans kæreste som bor i Greve 🙂

Nå jeg overlever nok, har jo min træning og arbejde og så håber jeg jeg kan møde nogle nye mennesker i omegnen for masser af de chats og apps jeg sidder på er der jo mennesker der som jeg måske trænger til lidt fornyelse. Kenneth uddanner sig jo som dommer og når beviset er hjemme regner jeg med at ham og Jørgen rejser europa tyndt og så ville det være godt at have venner tæt på, så man kunne lave noget sammen. Det kunne være cafe, bio eller teater, bare et eller andet, så alene tiden ikke tager overhånd. Det er ikke forbi jeg behøver at skulle underholdes hver aften fordi han ikke er hjemme, men en gang imellem ville være rart.

I morgen står den på svømning og jeg henter min guldklump i vuggestuen og så I Bilka og have en Bilka bolle, så rundt i centret og se lys. Så 16.45 i svømmehallen som han virkelig er blevet glad for. Bagefter hjem til svigermor og Jørgen som kommer. der skal spises aftensmad og så bliver der spillet kort.