Min blog

Rundt omkring

Tiden går og vi er igen blevet ramt af forhøje Corona tal. Ja det ligner at alle skal rammes på den ene eller anden måde. Nu når man læser så kan man godt være heldig at blive smittet to gange. Det vil sige, at man igen skal være mere opmærksom på andre som ikke kommer for tæt på en.

På torsdag hedder det mundbind og så skal vi passe ekstra meget på hinanden. Den som har været ramt kan få det igen for de er lidt i tvivl om hvor længe antistoffer holder i kroppen. De har set nogle i 4 måneder og det er jo ikke lang tid. Jeg er nu ikke så bekymret for den sygdom.

Jeg sad i weekenden og tænkte at hvad sker der når vi dør. Budda vil jo have at vi genopstår, men hvis vi bliver brændt eller begravet så er livet slut og det går videre. Det er faktisk underligt at tænke at når man ikke er her mere, så fortsætter alting alligevel. Der kommer bare nye hoveder på ansigtet når man får nye arbejdskollegaer eller nye venner fordi de gamle døde.

Ja livet fortsætter ufortrødent og der er ikke noget med himmel eller helvede. Er der noget vil jeg bare godt være der hvor det er sjovest for jeg magter ikke kedelige mennesker. Jeg har da en forestilling om hvad der kunne være sjovt, men den går nok ikke.

Når man så takker af sørger de efterladte og det er også fair nok, men sådan er livet jo. Vi ved jo vi skal herfra på et tidspunkt, så det kan ikke komme som en overraskelse for nogen. Det jeg tænker mest på er at jeg går glip af en masse nye opfindelser og den slags, men det er jo kun døde ting. Livet lige nu er jo vigtigst at leve. Prøve at få det bedste ud af det trods man oplever en masse modgang grundet mit allergi. Somme tider tænker jeg at når dagen oprinder og man skal bort, ja så slipper jeg sgu da for allergien for den er godt nok en kæmpe klods om mit ben. Jeg har besluttet at jeg skal ligge i Vordingborg sammen med min mor og den beslutning står ikke til at ændre.

Ingen i denne verden forstår hvad det vil sige at være allergiker og leve som jeg gør det. Det er ikke bare en lille bakke der skal bestiges hver morgen, nej det er et bjerg af de største.

Nogle mennesker ryger og nogle får en kræftdom og dropper den usunde livsstil. Det forstår jeg godt man gør, og så er det man lover guld og grønne skove hvis man komme over på den anden side og får lov til at leve videre. Det er ikke sikkert der er en chance to, så hvorfor tage chancen. Prøv nu at lev et sundt liv for så er der ikke noget at fortryde den dag vi skal væk herfra. Mange påstår at de er afhængige af cigaretter. Sludder og vrøvl. Det er vanerne du er afhængig af. Stop nu med at ryge de klamme cigaretter. De stinker og du lugter og sæt dig ned og tænk over hvornår er det du “nyder” din cigaret mest.

Ikke NYDE for det gør man jo ikke, man vanerne vil have det. Skriv hvornår vanerne er gode for dig og så bryder du alle vaner og gør lige det modsatte. Du køber nogle plastik cigaretter med mentol (Matas) som dem vi legede med som børn. Bid i dem, sug løs og pludselig vil du opdage at du ikke har trangen til cigaretten men det er vanen at have noget i hånden og i munden.

Jeg forstår ikke at man vil lugte og betale en masse penge for at blive syg. Det er sgu mega dumt.

I fredags hentede jeg Ask i SFO og han skulle overnatte hos os. En nemmere dreng skal man seriøst lede længe efter for han er utrolig nem. Enorm kærlig og flere gange sagde jeg til Kenneth, at ham gad jeg godt købe for han er så stille og rolig og behøver ikke at være i centrum ved at gøre opmærksom på sig selv. Han er jo smart, for det er jo på denne måde han får positiv opmærksomhed på og så er det nemmere at snog os om lillefingeren 🙂

Det er ikke sidste gang han skal på weekend og næste gang bliver nok inden jul. Coronaen sætter jo en masse grænser for hvad man må og ikke må. Det er jo også derfor vi har aflyst festen til vores kobberbryllup. Jeg ved at Kenneth havde set så meget frem til denne dag. Han elsker den slags, men vi tager begge fri for at hygge os sammen på dagen og så må vi se hvad dagen ellers bringer. Jeg er da lidt ked af at det ikke bliver hele balladen for han er nemlig til alt det der 🙂 Vi havde også planlagt en kirkelig velsignelse i vores kirke, men det må vente til foråret.

Nej livet sætter os alle på prøve så længe vi trækker vejret. Gør vi det godt nok. Står vi så med de forventninger vores forældre havde da vi var små og skulle starte i første klasse. Fik vi så en uddannelse og ikke mindst fik vi et arbejde vi var glade for. Jeg tror de fleste forældre håber at deres børn kommer godt i vejen, men man skal huske at det netop er forældrene der skal skubbe på så de tager springet og flytter og selv udvikler deres eget liv.

Forældrene er rolle modeller det må de ikke glemme.

Det som nok er vigtigst er at lære sine børn at skabe relationer til andre uden at de er dominerende, styrende eller på anden måde overskygger alle andre. Det har jo vist sig at netop børn som er meget frembrusende står med dårlig kort på hånden senere, for der er det svært at lægge den livsstil fra sig. Andre folk tager også afstand fra den type børn / voksne for det magter man ikke.

Tolerance og forståelse er vejen frem og så skal børn lære at de ikke altid får deres vilje. Børn lærer hellere ikke at forhandle og blive gode venner igen for de leger ikke med andre end sig selv. Mange sidder foran en computerskærm og bliver mere og mere dumme og ikke mindst mere og mere asocial, og dem kender jeg efterhånden nogle stykker af. Tragisk og sørgeligt, for hvad skal der blive af dem på sigt, tabere og udstødte.

Nå jeg kom lidt omkring denne gang, men i bund og grund handler det om at leve livet som man bedst kunne tænke sig. Min drøm er at bo på en lille gård med masser af plads til kattene. Holde lidt høns for jeg elsker kylling og der er ikke noget bedre end Kylling i Karry. Have plads til urtehave, jordbær, masser af bærbuske og så ellers nyde duften af frisk luft.

Når jeg bevæger mig ind til København tænker jeg altid fuck hvor er der mange biler. Godt man ikke bor her til dagligt, men gjorde man det ville man igen vænne sig til det og nyde livet i storbyen. Det er sikkert og vist at boede jeg derinde ville jeg ikke eje en bil. Det at køre rundt for at finde en P-plads det magter jeg sgu ikke. Ellers har byen jo en masse fede ting men det slår ikke mit hus på landet.

Jeg er begyndt mere og mere at tænke på at træde fra arbejdsmarkedet. Det må jeg først gøre oktober næste år men nu må vi se hvad livet bringer. Alt kan ske i denne verden og så må man omstille sig til sådan den er nu for imorgen er den måske anderledes.

Grundet Coronaen så er jeg lykkelig for at vi ikke har et hav af killinger der skal sælges for det at sælge til show er svært når folk ikke må overtræde grænserne i nord og syd. Kælekatte er jo ikke det vi gør os i det lader vi andre om 🙂

Og stop så med at ryge de fucking klamme cigaretter Helle 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *