Min blog

En anderledes tid

Det er ingen hemmelighed at med Coronaens indtog er der blevet vendt op og ned på alting. Folk ser ikke hinanden. Nogle går fuldstændig i panik over den virus og det koster på bundlinjen.

Jeg har talt med mange omkring de mønstre der nu kommer i efterslæb på coronaen, og da mange begynder at holde sig til familien så gør andre det samme og på sigt bliver de mennesker sorteret fra, som hverken skriver eller ringer.

Der er også dem som ikke tør mødes til en gåtur med 2 meters afstand, så vil de hellere gå i brugsen eller på arbejde for der er smitte faren ligeså stor. Nu bliver mange fravalgt og med det venskaber som går ind i en ny fase og alt bliver ikke som før, for man husker jo hvordan nogle har opført sig under coronaen.

Så når livet vender tilbage husker man hvem der var der under coronaen og hvem der ikke var. Så tror nogle, at de måske bare kan lade som ingenting men der bliver nogle nok meget overrasket. Alle har jo brug for hinanden og netop mere i sådan en tid, men er man så egocentreret og kun tænker på sig selv så forstår jeg godt, at der bliver klippet nogle bånd over.

Det handler om, at man netop sagtens kan ses ude i naturen, gå en tur og holde afstand. Bare det at ses og tale med hinanden er jo det man savner og alt handler jo ikke om at skulle spise og drikke. Det kunne man nemt selv medbringe selv og så hygge sig derude.

Nogle bliver bare så fucking hysterisk så jeg er tæt på at kaste op og jeg forstår godt hvis nogle der føler sig svigtet ikke ligefrem står med åbne arme den dag faren er overstået.

Rundt i verden trækker fjolset stadigvæk vejret i USA. Tænk, at så mange tåber kan give den mand sin stemme, men gudskelov vandt han ikke for jeg magtede ikke 4 år med den tumpe. Det er utroligt, at manden ikke kan se at folk griner af ham og ryster på hovedet, men der er måske mere galt oppe i hovedet end vi ved 🙂

Herhjemme har vi ingen killinger mere. Livet på kattesiden går stille og roligt og vi planlægger ikke nogle kuld før engang til foråret. Vi er også nede på, at dem som er tilbage er alt sammen katte vi gerne vil videreføre generne på og gøre dem endnu bedre. Katteudstillinger er lukket ned og jeg tror flere og flere stopper med opdræt og finder på andre ting.

Herhjemme har vi politiker som ikke læser regler og fjolset som styrer hele mink sagen må godt forsvinde for han er sgu ikke min kop te. At jeg har det fint med, at man lukker helt ned for det dyreplageri man udsætter mink for er en hel anden sag. Det er ikke værdigt at man behandler dyr på den måde. Vi mister nogle penge men så må vi finde dem på anden måde.

Helt generelt skal vi nok lære at spise mindre kød og kaste os over nogle flere grønsager. Måske holde os til kød 2-3 om ugen og så ellers bruge de ting som vokser ude i naturen eller købe større ind hos grønthandleren.

Faldt lige over mit stjernetegn:

Tyrens skjulte ønske: At have et sikkert, lykkeligt og velhavende liv / ægteskab.

Beskrivelse:

De er ‘sjælelige” individer, hvis tanker aldrig står stille. På grund af deres høje fokus på hans virke.

Med sin udholdenhed og tålmodighed er tyren den dygtigste af alle. Tyrens tålmodighed er legendarisk, men selv han kan nå sin grænse. Presses tyren for meget, vil han kamme over i et raseri, som hverken tyren selv eller hans omgivelser kan kontrollere.

Tyren er materialistisk indrettet. Hvad han har at råde over vil han eje, og det skal være af høj kvalitet. Dette sammenholdes med at han er omhyggelig med at tage vare på sine ting.

Hos tyren er familien i højsædet. Tyren nyder gerne de gode ting i livet, lige fra kunst og musik, til mad og andre værtsligheder. Han er sjældent syg, men sker det endelig, bliver tyren helst i sin hviletilstand indtil det er grundigt overstået.

Tyren er romantisk anlagt. Han er tro overfor sin partner og nærer dybe følelser. Kombineret med en stærk drift, er tyren en værdifuld partner.

Tyren formår diskret at opholde sig på afstand af mængden, selv om de har et ry for at være meget sociale. De lader andre komme tæt på, men kun så tæt som de ønsker dem. Nogle hævder, at hvis man prøver at få sit budskab igennem til en tyr, der ikke ønsker at høre dig, er det som at tale med træerne – de vil ganske enkelt ikke rokke sig. Svigter man en tyr glemmer han aldrig og har svært ved at tilgive. Vinder du først en tyrs hjerte som kæreste eller ven er det for livet, hvis du ikke svigter ham.

Tyrens følelser er også svære at aflæse. Deres følelser, frygt og begær ligger ofte langt dybere end nogen omkring dem ville tro. Tyren kan betragtes lidt som sommerfuglen, der vælger at forblive skjult i sin puppe, indtil den en dag er parat og villig til at dukke op.

Den sande tyr´s ånd og følelser forbliver skjult bag en mur af daglige aktiviteter. Men også derfor beskyldes tyren sommetider for at være snobbet, tilbagetrukket, kedelig eller endda muggen.

Sandheden er, at tyren formår at operere/arbejde meget fyldestgørende og de kan lukke fuldstændigt af fra verden omkring dem og fordybe sig. Dette tegn er også meget tæt knyttet til “god fornemmelse”.

One Comment

 • Vibekka

  Ret interessant at læse hvor forskelligt Covid 19 nedlukningen har præget os.
  Personligt har den givet mig et wake up call, og jeg har indset, at jeg slet ikke har brug for alle de aktiviteter jeg gik til.
  Blev opmærksom på at mine krav til mig selv,hjemmet, maden, haven og kattene, og de øvrige aktiviteter gav mig “stress” med uro i kroppen, og en konstant følelse af at skulle skynde mig.
  Jeg har altid været i service brancen også når jeg havde “fri”, og fandt ud af at jeg nød roen og den ekstra tid nedlukningen var årsag til. Gamle venner kom forbi, nu havde de også tid, og vi tog også på små visitter hos dem der ikke var Corona hysteriske.
  Jeg er ikke startet op igen på de tidligere aktiviteter , tror kun det fremover bliver Fitness, men tror først det bliver i 21 jeg går igang, mest af hensyn til Gert der jo fik ny skulder for 16 dage siden, og stadigvæk har et sårbart immunsystem.
  Er som dig ikke Trump Fan, syntes han er dum og for meget, men Joe Bidden er set med mine øjne alt for lidt !!!
  Jeg går heller ikke ind for Mink , Høns eller andre dyr skal leve under små anstrengte forhold, men er vred over den behandling Minkavlerne har fået, og syntes ikke om politiker der vil have magt, men ikke tage ansvar !!!
  Ønsker dig en god Søndag samt en ny god uge.
  Kærlig Hilsen en kvindelig TYR.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *