Hvor er nærvær henne?

Hvor er nærvær henne?

december 14, 2019 0 Af admin

Kenneth og Jørgen er ude og købe julegaver og jeg rydder endnu engang op i vores bryggers. Dagen skal bruges til det samt vores hjemmeside og så i aften skal jeg mødes med min bedste ven. Ja det mener jeg stadigvæk han er trods vi har holdt en pause på et år, men det må tiden vise.

Jeg tænker mange gange på, at jeg ses med min mor så tit jeg kan for som hun sagde, du må ikke blive ked af det når jeg er borte Robert og klemte min hånd lidt hårdere. Jo gu bliver jeg ked af det, men jeg vil huske mors ord og det skal bringe mig igennem sorgen for det sidste mor ville ønske var, at jeg gik i hundene. Sådan er mor slet ikke. Hun har og er altid positiv og så er hun jo min mor. Fuck jeg elsker hende og glæder mig helt utroligt til hun kommer 21 december.

Mange mennesker holder forbindelsen på de sociale medier og når man er borte kan man spørge dem hvor godt kendte du så så ham/hende. Ja vi skrev meget sammen på de sociale medier men ellers ikke. Hvor tomt har vi virkelig fået så travlt eller jagter vi lykken, venskaber hele tiden i håbet om et eller andet ? Jeg har været ærlig og skrevet tidligere at vores flytninger har kostet på vennesiden, og nogle skriver ikke så meget og det er jo ikke fordi man skal skrive hver dag ( det gælder kun bedste ven ) men hvad er det vi jagter ????

Jeg ved det ikke. Hvor er vores nærvær henne. Hvorfor er det ikke vi bare mødes og lader være med at alt skal være så fint eller fansi mad. Hvad med en gang medisterpølse og så en dåse cola til, eller et lille glas rødvin for vi skal jo nok på job dagen efter. Vi er blevet overfladisk grundet de sociale medier og måske skulle vi 2020 endelig gøre op med det og være hos hinanden, hvis man siger man er venner.

Hvad er et venskab egentlig. Hvad betyder det jo skal prøve at fatte det som jeg synes det er. Venskab er et frivilligt, gensidigt og varigt forhold mellem to personer. Det adskiller sig fra bekendtskab og kammeratskab ved en større følelsesmæssig åbenhed, nærhed og forpligtethed. Venskab er kendetegnet ved loyalitet, fortrolighed, positive følelser overfor hinanden, respekt og en vis grad af overbærenhed. Men venskab udelukker ikke seksualitet.

Trods vi arbejder kunne man jo godt mødes på halvvejen hjem fra job, drikke en kop kaffe og sige hej hvordan går det ? Har du købt æg ej hvor blev jeg glad for det og vi skal huske de små ting, de er så vigtige. Livet stopper en dag og det kan skyldes mange ting. Har man lidt for meget på sidebenene, ryger man for mange cigaretter, lever man i et job med masser af dieel os eller er man bare så uheldig at det ligger i ens gener at livet skal stoppe før det kom rigtigt i gang.

Mange rygere fatter ikke for farligt det lort er. Igennem årerne har man tilsat mere og mere gift for at styrke afhængigheden og dermed er der også kommet flere med lungekræft og andre følgesygdomme. Det er måske på tide at stoppe op, tænke over hvad det er man vil bruge resten af sit liv på. Vil du lugte i dit tøj, kæledyr, møbler, ja overalt hvor du ryger tager det den klamme røg til sig og alt lugter. Sæt dig ned i din bedste stol og tænd en smøg og tænk på hvordan du vil have dit liv skal være engang. Vil du have et iltapparat på en vogn fordi dine lunger er så ødelagt af røg. Ja det er fandme også en fed måde at slutte livet på. Virkelig noget man kan værdsætte og husk det er der forsent at fortryde.

Vores veninde i Sverige er stoppet og hun har slået det op på Facebook for at få moralsk støtte. Jeg prøver at gøre alt hvad jeg kan og inderste inde tror jeg sgu hun klarer den. Hun er nemlig ret sej og ret klog så hun skal nok vinde den kamp. Forsæt svensker jeg skipper flaget.

De andre veninder jeg har der ryger, læs det hele igen og så stop 🙂 Når vi bliver gammel, Så vil vi sidde på en bænk, Der hvor havet slår ind over molen, Og spise mandler med mynthe-stænk, Og æbler med lommekniv i solen.

Kan i alle nu have en rigtig god weekend og pas på jer selv og hinanden