Jeg er jo lige her :)

Jeg er jo lige her :)

december 21, 2019 0 Af admin

Nu er vi ved at nærme os julen og som de seneste job jeg har haft efter fabrikken er der ikke meget juleferie at hente her. Jeg husker at på en god juleferie kunne man holde 16 dage men det er fortiden. Jeg kom på job igår og mødte min medarbejder Søren. Fortalte at jeg var træt trods jeg de to sidste dage havde gået i seng ved 21 tiden og alligevel var jeg træt.

Jeg har kun haft 7 dage fri siden jeg startede 1 april og da jeg så kom ned for at holde vores faste morgenmøde sagde de til mig at de havde besluttet at jeg skulle blive hjemme den 30 december. Jeg kunne bare tænde computeren og videresende hvis der kom noget vigtigt. Jeg må indrømme at jeg blev sgu helt rørt og sagde tak. Det er sgu nogle betænksomme medarbejdere jeg har og det kan jeg godt lide.

Jeg har igennem mange år altid påtaget mig mange ting som skete i mit liv. Taget andres bekymringer på mig men er blevet rigtig god til at videregiver dem til dem hvor ansvaret ligger. Jeg kan ikke påtage mig alt hvad der sker i livet og kan mærke jeg har det bedre med mig selv men det er noget af en forandring og også underligt for tanken om at løse alt, bekymrer mig for så at hovedet slår til og fortæller mig, at det er ikke dit problem.

Den sidste uge har været god trods travlhed på jobbet. Vi har travlt i denne periode og set i bagspejlet har det været et godt år. Det at starte et nyt sted som 64 årig og i et job hvor der kræves rigtig meget har været spændende.

På kattesiden har det været et godt år. Resultaterne har været fint og vores røde exo dreng blev nomineret på verdensudstillingen og var så i finalen samen med 4 andre.Han tabte men det at få en nominering er også stort og bestemt ikke alle opdrætter undt og slet ikke fra ens eget opdræt. Vi har en SW titel fra 2015 men jagter en ny og håber 2020 kan været året hvor der kommer flere titler i hus.

Hvad skal der ellers ske i det nye år. Ikke så meget men påtænker at gå på en stram kur. Det vil sige ingen fedt og så prøve at se om jeg kan få tabt det sidste eller finde ud af at min allergi gør at det bare ikke kan lade sig gøre. Det er jo noget af en modspiller jeg har i den og den sætter livet på spidsen mange gange men nu vil jeg prøve at læse om kost her i julen og så efter min bedste vens nytårskur træder den i kraft. Jobbet fortsætter jo stadigvæk med at være høj sæson men det må jeg passe ind. Det skal i hvert fald prøves nu.

Min mor var her for 14 dage siden og fuck i helvede hvor vi hygger. Er så taknemlig over at have hende stadigvæk og om ikke så længe skal jeg hente hende i Hornbæk. Så skal hun på mini ferie hos os til onsdag formiddag hvor jeg kører hende til min onde lillesøster i Herlev.

Mine katteveninder har jeg ikke set et stykke tid men det varer ikke så længe så mødes vi nytårsaften. Det glæder vi os til for de er så hyggeligt at være sammen med og i det nye år skal vi også til Holland sammen på katteudstilling.

Jeg planlægger også en tur til Færøerne maj- juni måned. Nu har jeg efterhånden set så mange flotte billeder derfra og nu vil jeg op og se naturen sammen med manden. En lille uge må være nok men noget jeg klart vil glæde mig til. Det er i hvert fald en vild natur der er deroppe og kameraet kommer nok på overarbejde 🙂

Nå jeg vil begynde at gøre mig klar. Skal i bad og give killinger mad og så kører jeg mod Hornbæk. På vejen skal jeg lige forbi Netto og købe billigt smør til mor så hun har lidt i fryseren.

Rigtig god lørdag