Min blog

Juleaften

Så blev det atter juleaften og så går folk helt i selvsving og bliver åh så søde så søde. Der skal ryddes op og så skal der lige ryddes lidt mere op og så det værste der skal bruges en masse unødig penge på julegaver for åh vi har været så søde og når vi giver en gave viser vi jo vores kærlighed til dem som skal modtage dem.

Når man så har modtaget et vist antal gaver tænker man ja kan bruges, kan ikke bruges, kan bruges, kan ikke bruges, skrammel, ikke min stil, ej hvor er det grimt o.s.v.

Ja i min verden behøver man slet ikke bruge alle de penge på julegaver og som jeg skrev sidste år og sikkert også året før, hvorfor er det at man altid skal være sød den ene dag på året. Hvorfor ikke vise det året rundt, måske få andre på gavelisten som måske trænger mere til det for der er mange fattige i danmark som ikke har en brøkdel af det vi sætter på bordet.

Jeg ville hellere have at vi droppede alle julegaver fandt nogle familier her i vores by og så købte vi julegaver til de børn som ikke havde noget og som helt sikkert ville sætte meget mere pris på det end vores egne forkælede børn. Måske kunne vi også komme med julemad til dem så de børn kunne prøve at opleve det vi andre oplevede da vi var børn og holdte jul med vores forældre.

Jeg plejer at sige at i stedet for gaver så send penge til f.eks. julemærkhjemme som gør en fantastisk indsats uden statsstøtte. De kunne godt bruge lidt penge for der er masser af børn der som ikke har noget og som alle kæmper med de er for tykke og ikke har lært at spise sundt og dyrke motion. Mange sætter opslag på facebook og hver gang bringer det mit pis i kog for opslag der koster ikke noget. I stedet for send penge til dem som har brug for det.

Nu her på denne dag skal jeg ikke glemme at ønske dig og dine kære en glædelig jul. Må i spise så meget så i nærmest kaster op og fortryder i proppede så meget i maven for så skal i huske det næste år. Få en dejlig aften. Jeg skal være sammen med det mennesker jeg elsker allermest nemlig min mor og så kommer Kenneths onkel Jan og Linea og onkel Jørgen.

Vi starter i kirke klokken 15 og inden da smutter vi lige over på familie gravstedet og lægger et par blomster og tænder lys.

Få en dejlig aften og glædelig jul.

One Comment

  • Vibekka

    * Du har som så ofte helt ret, hos os er vi måske lidt foran, da vi da Gert måtte lukke Klip Cafeen afskaffede Julegaverne, dog har vi i disse her år købt en ting til os selv Både vore børn og børnebørn fandt beslutningen OK og det hsr ikke gjort vores juleaften dårligere tvært imod, nu kan den bruges til fælles hygge i stedet for som tidligere hvor vi brugte flere timer på at se på hvem der fik hvad i Julegave. der er nu også råd til her de sidste år at støtte Julemærkehjemmet, tidligere var det Kattens værn og Verdens Naturfond, som blev opsagt da indtægten svandt ind til 2x pension. Så hos os er det ikke hvad der ligger under træet der tæller men hvem du kan nyde samværet med i Julen, og for du ikke skal være i tvivl spare vi ikke på god mad og drikkevare. Juleknus herfra

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *