Vi styrer jo selv vores liv

Vi styrer jo selv vores liv

december 26, 2019 0 Af admin

Her i denne søde juletid har jeg tænkt mange tanker. Hvordan er det vi godt vil have det når vi bliver ældre. Vil vi kunne springe rundt eller vil vi sidde ynkelige på en stol og ikke kunne så meget. Valget er nemt i min verden. Jeg vil være så bevægelig som muligt. Være så klar i hovedet jeg kan blive og hvis det skal koste en sundere livsstil, træne ofte så er det i hvert fald prisen værd…. Ja i mine øjne.

Igår der jeg kom hjem alene lå jeg i sofaen og begyndte at se en film. Den fangede ikke rigtigt og jeg tænkte på at jobbet og julen havde kostet på træningstiden og det passer jo mig ikke rigtigt. Jeg er blevet meget bedre til at give mig selv fri hvis noget er vigtigere uden af få mega dårlig samvittighed.

Filmen fangede ikke og jeg pakkede tasken og stemplede ind i fitness klokken 20.46 Fik trænet godt og da jeg så skulle hjem gik det op for mig at jeg havde låst alle mine ting ind i skabet og nøglen var derinde. Rigtig dumt og for at afslutte en lang historie hvor min dejlige mand kom og hentede mig så tog jeg hjem for at lede efter ekstra nøgle man fandt ikke nogen.

Klokken 9 var der bemanding på i centeret og gutten der bestyrer den havde en boltsaks og fik klippet låsen i stykker så jeg kunne få mine ting. Bagefter gik det op for mig at nøglen ikke var i tasken men hvor den er henne må guderne vide for jeg ved det ikke.

De sidste juledage har jeg intet usundt spist udover lidt karamel fra Toms som jeg til nød kan spise. Humøret er i top og jeg har besluttet at jeg bliver nød til at skære alt det fra som gør mig syg. At det koster på kontoen af slik og rødvin er der så ikke noget at gøre ved. Rødvinen juleaften kostede også kun den nette sum af små 630 kroner for 2 flasker,men det smagte fantastisk og fra et af de rigtige slotte i Frankrig. Ingen chokolade eller andet usundt igår hvor jeg spiste lidt uden af foræde mig gjorde, at jeg havde den energi der skal til for at træne.

I dag skal vi til Simons fødselsdag og julefrokost ved Borup men der bliver måske drukket en enkel øl og så er det det. Kenneth plejer ikke rigtig at drikke men vi skal på job i morgen så der skal jeg være frisk. Efter arbejdet henter jeg mor og så skal vi leje en film af de voldelige og så kører jeg mor hjem bagefter til Hornbæk. Lørdag tropper der omkring 12-14 trampolinbørn ind til overnatning og det plejer altid at være super hyggeligt. Når de er hentet søndag ved middagstid kommer Søren og Louise og drengene og hygger og spiser til aften.

Føler du at du spiser usundt, kroppen ikke rigtig vil det du godt kunne tænke sig den kunne gøre, så husk at du blir det du fylder i munden. Det er aldrig forsent at ændre livsstil og du vil opdage hvis du er ryger at dine smagsløg vender tilbage. Tænk over det og lad være med at klynke til mig for det vil være spild af tid. Man ligger som man reder siger et gammelt ordsprog.

Rigtig god 2 juledag.