Godt nytår venner

Godt nytår venner

december 31, 2019 0 Af admin

Nu nærmer vi os det nye år og skal takke farvel til det gamle. Fik vi opfyldt det vi ønskede da vi stod nytårsaften for et år siden. Glasset var fyldt med en halvsur champagne, kransekagen var skåret i små bidder og så slog uret de berømte slag og vi kigger på hinanden og ønsker hinanden et godt nyt år.

Jeg husker tydeligt, at jeg lige netop denne aften savnede at ringe til min bedste ven LB og ønske ham og manden et godt nytår, men ufred i vores venskab gjorde at jeg måtte tænke tanken. Er sikker på han havde samme tanker men vi skulle helt hen til efteråret før vi havde overskud til at mødes og få snakket det igennem. Vi fandt faktisk aldrig rigtig ud af hvad der var sket så vi slog en streg hen over det hele.

Vi mødtes så igen i december og tog en rask lille bytur og alt var som i gamle dage. Dog var vi ikke mega stive som vi nogle gange har været men jeg er sikker på at det sker i 2020. Vi synes i hvert fald begge to at det er dejligt vi er tilbage igen og vi har da fundet ud af at vi ikke kan undvære hinanden.

Året 2019 startede med at jeg stadigvæk var arbejdsløs fyret fra den arbejdsplads hvor jeg havde lagt mange kræfter, men når ens chef hellere vil have rygklapper fremfor folk som vil firmaet det bedste, så ryger man ud. Jeg er sikker på han har fortrudt det mange gange, men det er jo hans hovedpine. I Februar fik jeg så tilbudt et job og alt var aftalt med start 1 april. Da vi var midt i februar blev jeg kaldt til samtale et andet sted og det føltes rigtigt fra starten af og da jeg blev tilbudt jobbet, sagde jeg pænt ja tak. Jeg startede 1 april og det første jeg gjorde var da jeg fik en stilling ledig var at ansatte den bedste medarbejdere man kan få, nemlig vores private ven Søren.

Det blev et hårdt år rent arbejdsmæssigt for der var så mange ting der skulle arbejdes med at jeg nogle gange tænkte, det magter jeg ikke. Jeg fortsætte og kæmpede videre for jeg ville have det skulle lykkedes. Jeg tog på en lille uges ferie og så fik jeg lige en kniv i ryggen men vi tog snakken så snart jeg var tilbage og fik forklaret at sådan bliver det fremover og folk skal forstå at jeg har fået en lorteopgave men sådan er det. Med god ledelse vendte deres humør tilbage og i dag har der aldrig været så meget latter på lageret. De griner og græder af latter og de er begyndte at tage del i alle opgaver, hjælpe hinanden og finde ud af dagligdagen selv.

Omkring allergien har det faktisk gået godt. Dog kan jeg mærke her ved juletid at blomster og gran ikke er det bedste for mig men det skærer vi ekstra ned på næste år for jeg magter det ikke. Igår var jeg på Oscar med bedste ven og bestilte som før en omelet. Den har jeg spist før med succes uden at blive syg men uha uha sådan gik det ikke denne gang. Jeg ved ikke om de var løbet tør for friske æg for lige efter jeg havde sagt farvel til bedste ven skyndte jeg mig hjem for at sætte mig på potten. Tog op og træne men kunne godt mærke at kræfterne slet ikke var der. Gik ned for at handle men alt tog ekstra lang tid for jeg kunne slet ikke samle mig sammen og da jeg kom hjem og skulle begynde at lave nytårsmenu ønskede jeg bare jeg var på en strand med varme og palmer. Nu har jeg så lært at næste gang jeg tager på Oscar skal jeg spørge om det er friske æg for ellers skal jeg vælge en bøf og brød 🙂

I min familien overrender man ikke hinanden og jeg ser ikke så tit mine brødre. De lever hvert deres liv med deres børn og børnebørn og det er kun lillesøster jeg spiller spil med dagligt som jeg er i kontakt med. Min bror fra Humlebæk slettede mig sgu på Facebook fordi jeg nok havde en anden mening end hans, men det er jo hans hovedpine. Jeg siger det jeg mener og tænker og kan folk ikke holde det ud så er man jo i sin gode ret til at slette mig fra Facebook. Jeg dør sgu ikke af det, men at han ligner min far er der ingen tvivl om 🙁

På kattesiden skiftede vi til Holland så vi fik fred for den jagt der har været igennem flere år. Dejligt at kunne trække vejret igen, men desværre så sker der det i kattesporten nu, at flere og flere dropper det at være opdrætter. Jeg var på udstilling alene og må sandelig sige, at det var skuffende, så få der deltog. Man havde også frameldt en hel hal fordi der ikke var katte nok og det samme skete da Jørgen var afsted. Næsten ingen katte og kun i en hal.

Jeg håber så inderligt at man begynder at sadle om og hjælpe hinanden, støtte og opmuntre opdrættere og træder man ved siden af så rak hånden frem og hjælp i stedet for alle andre muligheder som ikke fremmer kattesporten. Det kunne være så hyggeligt, hvis man kunne vende tilbage til fordoms styrke hvor man kunne samle opdrætter fra nær og fjern.

Hvad har året ellers bidraget med. Jo noget kæmpe stort skete i juni måned hvor jeg var så heldig at bære min guddatter til præsten som døbte hende Elvira. En opgave jeg sagde ja til med stolthed og som jeg nyder. Jeg var også på hendes 1 års fødselsdag og selvom de ikke holdte noget agter jeg at ankomme på dagen og hilse på hende. Jeg har allerede valgt billede som skal hænge på væggen og der skal de næste billeder fra hendes fødselsdag også hænge så man kan se hvad der sker af udvikling. Tak til Elviras forældre for året 2019 og for valget af mig til gudfar 🙂

I vores egen familie har vi jo masser af børn. Christian og Camilla fik Emil som blev døbt at vores fantastiske præst Ane. Storesøster Camilla har jo 3 tøser og en dreng og jeg har skiftet svømmeprinsessen ud til svømning med Ilyas. Det er torsdage som er vidunderlige og han elsker at været i vandet. Når jeg går ned i vandet mærker jeg bare at han slapper helt af og han stor smiler til mig. Han er enorm kærlig og jeg elsker den time vi er sammen og det knytter jo også os mere sammen.

På venne siden ser vi Søren og Louise og ikke mindst deres to drenge Noah og Liam. Det er skønne timer og Kenneth og Louise holder jo sammen, men det er jo tøser så naturligt nok 🙂 Drengene elsker os og vi hygger os så meget når vi er sammen. Der vil komme mange timer i 2020 hvor vi på skift overnatter hos hinanden, for så kan vi drikke en enkel øl 🙂 Tak for året S & L, Noah og 110 🙂

Katte tøserne Helle og Bettina er nogle af de få som kommer i huset. Vi hygger max når de er her og somme tider mødes vi så inde i byen hvor vi starter med at spise og så shopper vi. Det er blevet til mange dejlige timer og 2020 skal vi på udstilling sammen til udlandet. Vi skal til Holland et land jeg aldrig har været i så det glæder jeg mig til. Vi måtte desværre aflyse vores juletur i år grundet sygdom men vi satser næste år at alle er raske og friske. Tak tøser for året 2019 🙂

Kenneths guddatter Viola er et livsstykke ud over alle grænser. Det bliver enorm sjovt at følge hende for der er krudt i røven på hende. Hendes forældre er ellers meget rolige så der må ligge nogle vilde gener bagtil 🙂 Tak Britt & Kenneth for året 2019 og på masser af gensyn i 2020.

Jørgen vores ven af familien er jo en som lever et stille liv. Gør ikke det store væsen af sig, men han er her og der og alle vegne, hvis man beder om hans hjælp. Tak Jørgen for alle de katte du har vasket. Gjort rent og været der for os og den store hjælp du har været så vores hjem ikke lignede en slagmark. Det må meget gerne fortsætte i 2020 og så lover jeg dig at du slipper når vi alle tre rejser til Thailand i 2021. Tak for året Jørgen og tak fordi du er så sød ved min mor.

Kære LB. Jeg kan jo ikke skrive en masse om hvad vi har oplevet sammen i 2019 for det kan sgu skrives på to linjer 🙂 Tak fordi du er den du er og fordi du er min ven. Jeg elsker dig som jeg skrev til dig for længe siden og glæder mig til året 2020 hvor vi værdsætter hinanden og finder tiden til hinanden. Få timer og hele aftner hvor vi går amok. Tak for de få men dejlige timer i 2019 og fordi vi begge kunne indse at vi faktisk ikke kan undvære hinanden og det er jo en dejlig ting at erkende. Godt Nytår LB og hils Kasper.

Kære mor. Du er jo den som betyder allermest i mit liv. Du slår ham jeg er gift med, men det er jo ingen skam at være nummer to efter dig. Du er min mor og jeg elsker dig mere og mere for hver dag der går. Nyder alle de timer vi har i rækkehuset, især når du flytter ind for en uge ad gangen. Jeg krydser fingre for at vi igen i 2020 får maser af timer sammen. Dit værelse står altid opredt hvis du kommer forbi. Tak fordi du er min mor og fordi jeg altid kan ringe til dig og få et godt råd hvis jeg behøver det. Jeg elsker dig højere end til månen 🙂 Jeg ringer ikke i aften regner med at du sover men ellers må du ringe. Godt nytår mor.

Kære Maria. Du har været langt væk i år. Vi mødtes lige i Wien i maj måned til 2×40 års fødselsdag og det var en dejlig fest. Arbejdet gjorde sit til vi ikke bare lige kunne rejse derned og være hos jer som før men mon ikke vi skal finde tiden i 2020 det tror jeg. Nu er vores arbejde kommet på plads og man kan bedre overskue det og så få lagt nogle dage ind til visit i vores lille by. Det var så dejligt at se dig og mand og alle børn hos Mette 2 juledag og jeg fik ro i hjertet da Lucia sprang op til mig og blev hos mig, da mærkede jeg at jeg ikke var glemt. Hils alle børn og mand og så få et rigtig godt nytår. Vi ses i 2020.

Kære Mette. Ikke meget vi har set hinanden, men vi fik startet på det i efteråret og nu er vores job faldet på plads og du er faldet til ro hos Tim med børnene. Vi glæder os til at fylde mere i børnenes liv og jeg ser bestemt meget frem til at få Ask på små korte overnatninger i 2020. Vi glæder os til mange hygge stunder med mad og hygge i 2020. Få et godt nytår med Tim og husk alle børn skal have briller på når i skyder af.

Anne, du troede lige du var glemt men det var du ikke. Du har været en af mine allerstørste læsere af min blog og altid en smiley eller bemærkning. Du er enorm sej at starte op på en uddannelse i din alder det synes jeg er fantastisk godt gjort, og ønsker dig al mulig held og lykke fremover. Vi ses i 2020 og jeg vil lige sige at jeg er pavestolt over du stadigvæk ikke ryger. Godt gået tøs <3 og rigtig godt nytår.

Solveig fra Norges land. Rigtig godt nytår for du er også en af mine faste læsere. Få en dejlig aften og kys vores” katte fra os. Godt Nytår.

Vibekka, du og Gert ønskes også et rigtig godt nyt år. Håber at i begge to får et fantastisk år og vi kommer helt sikkert på besøg igen for ingen kan varte op som dig. Man når jo ikke at tygge af munden før der kommer noget nyt man kan putte ind 🙂 I er begge to fantastiske og Vibekka tak for al den støtte du altid har givet os fra da vi startede med at opdrætte katte. Godt Nytår begge to.

Jannie og Kenneth fra landet. Rigtig godt nytår og på mange gensyn i det nye år. Dejligt vi alle har fået overskud efter et par hvileår og nu kan vi se frem til masser af hyggetimer i 2020. Lad det også blive vores år. Til dig Xandra så rigtig godt Nytår til dig og manden og ikke mindst Petra. Glæder os til mange brunch timer i det nye år og så krydser vi fingre for en lillebror / søster i det nye år. Godt nytår allesammen også til frede og Katrina og Daniel.

Kære svigermor. Rigtig godt nytår til dig. Jeg håber så inderligt at året 2020 vil tilsmile med dig med masser af lyse øjeblikke. At alt falder på plads med huset og du igen kan trække vejret uden at have en masse at tænke på. Der har været meget ulykkeligt de sidste 2 år så nu krydser vi fingre for at det er slut for en årerække. Du skal have tak for din hjælp. Altid stille du op og er der når der er brug for det. Jeg håber får det nye år at du vil tænke mere på dig selv for dine børn mangler ikke noget. Brug det på dig selv, forkæl dig selv for det fortjener du og det ville dine ønske du gjorde mere ud af.

At du altid er der for dem er der ingen der er i tvivl om, men husk at du skal leve dit eget liv og så nyde børn og børnebørn ved siden af. Det kunne være hyggeligt hvis vi til gengæld kunne lokke dig med på et lille udlandsophold for vi to har aldrig rejst eller været på ferie sammen udover Jesperhus 🙂 Tænk over det vi er friske. Rigtig godt nytår svigermor.

Hvem så vi så ikke meget til til i år. Annie og alle børn, Inge og Dion fra Østerbro og sikkert også et par stykker mere. I er bestemt ikke glemt og vi er friske i det nye år, det skal bare planlægges i god tid og det gælder nok begge veje ikke 🙂 Vennerne fra Jægerspris fik vi ikke set det vi gerne ville, men vi skal blive bedre til at bruge kalenderen for tiden går hurtigt for os allesammen. Som dronningen nævnte det på et tidspunkt så skal vi måske ikke have så travlt med alt muligt, men måske værdsætte hyggetimer med venner og familie lidt højere.

Til alle som ikke er nævnt så et rigtig godt nytår. Pas på jer selv og jeres kære for livet kan pludselig slutte uden det mindste varsel. Pas på i aften og husk briller til alle børn og voksne. Jeg vil så nødig høre at nogle har mistet synes grundet manglende briller eller fingre fordi man skulle være smart.

GODT NYTÅR