Min blog

1 januar 2020

Så kom vi ind i det nye år stille og roligt med masser af god mad og som noget nyt hjemmelavet is i 3 varianter. De blev faktisk ret velllykket dog skal mango gøres mere skarp i smagen så det skal jeg øve mig på. Oksemørbrad kan næsten ikke ødelægges men den var nogle steder well done og andre steder flot rosa til den lidt røde side som jeg elsker.

Rødvinssaucen havde stået og var blevet indkogt i mange timer så den fik også stor ros. Alt i alt en god nytårsmenu, hvor maden var veltilberedt.

Hvad skete der så i Danmark på aftenen før den store finale. Jo min ikke allerbedste veninde holdte for første gang jeg kan huske en utrolig flot nytårstale med få talefejl. Godt indholdt og trods hun var snotforkølet som bar hun det flot og pudsede lige pludselig næse så det kunne høres, men det gjorde hende nu mere menneske. Hun har også bare at være tilfreds for hun er Danmarks dyreste bistandsklient, så klart hun smiler. En flot tale Dronning men smut nu for den post og lad Frede komme til.

Indvandrer i Danmark råber altid op om ” i kan ikke lide os” eller ” I har ikke respekt” og tusind andre ting, men hvorfor tror i at Danmark er delt på den konto. Hvis nu jeres forældre havde opdraget jer ordentligt, lært jer hvordan man begår sig i samfundet og ikke mindst behandler andre mennesker med respekt, så havde i ikke brændt containere af og fyret nytårskrudt efter brandfolk som gør deres job og indeni også er mennesker.

Med den dårlige opførsel i udviser er i lige præcis med til at grave kløfterne dybere i stedet for de blev mindre. I er med til at skabe det had for alt som ikke er dansk, så kik jer selv i spejlet før i begynder at skælde alle andre ud. Lige præcis den opførsel er med til at sætte alle andre i samme bås og når en af dine familie medlemmer eller andre du kender skal søge job, så har du ødelagt så meget så de de bliver sorteret væk.

Der var mindre skader i år sagde de på tv. Ja lidt under 20 øjenskader synes jeg stadigvæk er under 20 for meget. I min verden burde vi nu forbyde det og så lade profesionelle fyre af i tivoli eller andre stederhvor alt er under kontrol.

Vi rykker os hele tiden i nye retninger og ting forandres og nye måder at gøre ting på. Det at droppe fyrværkeri ville være en god ting grundet klimaet og som dronningen sagde så skal vi passe bedre på det. Ellers var vores aften stille og roligt og så må vi se om vi næste år skal lave en kæmpe fest eller vi vælger familien. Der er jo mange ting i år. 5 december fejrer Kenneth og jeg kobberbryllup. Vi planlægger en tur til Færøerne og et smut til Wien. Sommerferie en uge i sommerhus med min guddatter står på ønskeseddel så det krydser jeg fingre for.

Hvad kan vi ellers lære af vores medmennesker. De der sorte og farlige indvandrer. Jo vi kunne lære meget af den gruppe som mødes hvert år på rådhuspladsen hvor de så rydder op efter alle dem som har skudt nytårskrudt af. Det er virkelig et arbejde de gør med god samvittighed for som de siger så drikker de ikke og derfor har de overskud til det. Muslimer for fred gør virkelig en forskel. De starter med fælles bøn klokken 6 og så går de ud og gør rent. Bagefter mødes de i moskeen og spiser morgenmad. Godt arbejde og tak til jer.

Alle dem som har så travlt med at skyde krudt af, hvornår begynder i at rydde op efter jer selv. I skal huske at det også koster penge al det svineri og jeg håber snart at dem som elsker at skyde af også rydder op efter dem selv. Det at gå rundt i ens by dagen efter og se det svineri folk efterlader får sgu en til at ryste på hovedet.

Som afslutning håber jeg min søster ikke bliver så muslim forskrækket i år og fylder sit liv med kærlighed i stedet for. Bruger sin tid på sin søn som bor hjemme og husker at leve livet og glæde sig over hun trækker vejret. Der er mange rigtige gode muslimer og de dårlige burde ikke overhale alt det gode som andre står for. Godt nytår søster 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *