Min blog

1 januar.

Vi er kommet ind i et nyt år. Coronaen er her stadigvæk. Sygehusene er belastet, så der er faktisk ikke så meget at fejre. Hvis folk skyder krudt af så må det være for at alt har været så kedeligt, så noget anderledes skal der ske og det kan jeg forstå.

Mange ulykkelige skæbner i vores ellers så trygge land. Mange er blevet opsagt som følge af coronaen. Firmaer er gået konkurs så der er kun at håbe, at vaccinen kommer og vi får stoppet den smitte.

Men som jeg plejer at sige så kan vi gøre en masse selv. Afstand, sprit hænder af og ellers tænk dig om. Der er desværre mange som ikke fatter en bjælle, for jeg ser mange i Ishøj hvor næsen ikke er dækket. Det gør mig sgu arrig for kan i ikke bare falde død om, så i ikke spreder smittet, for den har enorme omkostninger i vores samfund.

Vi havde en mega stille aften og det var der ikke noget at gøre ved for man skulle kun se dem man plejer og helst kun egen husstand. Jeg havde lavet tournedo bøffer, hjemmelavede bearnaise sauce som var fantastisk. Når jeg serverer det for manden er han lykkelig, men i dag er vi tilbage på Keto.

Det handler om hvilken mål vi sætter os som mennesker og vores er at komme ned i vægt og så koster det noget på indtagelses kontoen i kraft af slik og chokolade, mel og andre stivelsesprodukter.

Vi gik en tur. for at få lidt luft efter uret havde slået 2021 og sikke der blev skudt ind. Jeg tænker bare, fuck en masse penge lige op i den sorte nattehimmel. En tændstik bliver tændt, sat til vægen og fuf op i luften og bang 5 sekunder senere og bang forskellige stjerner og de er så på himmelen 3 sekunder og det var så de 100 kroner.

I dag slapper vi af og der skal gøres lidt rent. Har lige fodret vores 3 killinger og så skal vi senere ud og gå en tur og lade vinden ruske i vores kroppe. Det havde været mega fedt, hvis der havde ligget 3 meter sne for så kunne man håbe, at solen også havde været fremme som den ofte er i frost.

Hele verden gik ind i et nyt år. Mange familier havde bestemt ikke noget at fejre, men jeg sætter stor pris på at hele min egen familie og min svigerfamilie, der har vi ikke været ramt på døds kontoen, ligesom de tætte venner også slap.

Nu må vi alle se frem, huske forbudet og så skal vi nok få ramt på den sygdom og så glæde os over alt det dejlige der så skal ske. Det bliver en fest til den tid og så må vi ikke glemme at vi holder vores kobberbryllupsfest når vi skriver 7 juni 2021. Det er en fest vi har set frem til længe men vi tør ikke arrangere noget før vi er sikker på at smitten er stoppet.

Lørdag smutter vi til mor og hygger nogle timer. Glæder mig til at se hende igen for jeg er om nogen mors dreng stadigvæk 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *