Min blog

Livets gang :)

Pandamien fiser derudaf, flere og flere får Corona, men nu er vaccinen lige om hjørnet og det skal vi sætte pris på. Jeg glæder mig til marts når jeg får min, for så kan man tage det mere roligt når jeg skal besøge mor. Nu står hun til at få sin meget snart og det glæder mig rigtigt meget. Hun er jo min mor og den allervigtigste i mit lange liv.

Min ægtemand Kenneth kommer ind på en flot andenplads og det må han leve med. Ja der er faktisk ingen i denne verden som bare kan røre mig og så bliver jeg så blød i knæene. Elsker ham virkelig meget og har måske ikke altid lige sat pris på det, men nogle gange skal man lige have øjnene op for hvor vigtig han er i mit liv.

Sidste år havde vi mange killinger og der kan jeg mærke at jeg har fået mere ro i kroppen efter de er flyttet og man ikke har 13 der skal sørges for. Det er jo nemmere når man går hjemme, men et fuldtidsarbejde med så meget at lave som jeg har, så er det svært og det slider.

Der har været travlt siden nytår. Mit job har højsæson nu og selvom mange fitness centre er lukket ned så skal mange bygges op til alt åbner op igen. Status havde vi også, så der gik også mange aftener og weekender. Resultatet var gudskelov meget positivt, så det arbejde vi havde lagt i det blev belønnet med et fint slut resultat.

Træningen er så småt ved at komme i gang igen. Det er ikke blevet til alt det jeg havde håbet, men starter stille og roligt op og så lige pludselig er det en vane. Jobbet kræver trods alt sit, så nogle gange må man bare springe over.

Ellers er tosomhed en dejlig ting. Nyder virkelig coronaen som har sat andre spilleregler for familier også den jeg er medlem af. Dejligt en altid er hjemme og der bliver hygget max i sofaen om aftenen. Tv serier og flette fingre er daglig kost og vi nyder det begge to 100%.

Coronaen gør jo at alt er lukket ned men der er ingen tvivl om at jeg savner mega meget at mødes med min bedste ven og så vende verden mens de kolde bryghus øl ryger ned i maven til alle de andre. Ja savner ham meget men vi er næsten i daglig kontakt.

Min “datter” i Wien har været hårdt ramt af Coronaen, men hun er ved at komme sig. Det har været slemme uger men det lysner nu. Det mest sure er jo at man ikke bare kan tage en flyver derned men det må vente. Nu skal den ældste på efterskole i Danmark til august og det glæde vi os til. Så må der blive lidt weekender hvor vi kan hygge og vise hende København rigtigt, men bare det at hun er der bliver skønt.

Jeg kende en der ved siden af sit job også vil uddanne sig til parteraput og vi vender mange ting med hinanden. Ret spændende emne og lærerigt og på en eller anden måde fedt, for man kan sige alt.

Jeg sætter en test op som du kan se og så læse hvilket et af de 5 kærlighedssprog du tilhører. Lærerigt på en selv, men sandelig også på sin partner.

Test her: https://woman.dk/underholdning/test-dig-selv/test-dig-selv-hvilket-af-de-5-kaerlighedssprog-taler-du

En af de værste ting er faktisk at jeg ikke kan komme i kirke. Troede aldrig jeg ville nå dertil i mit liv men pludselig har mange flere ting fået mening. At jeg så er vild med præsten er jo en stor del af min interesse. Jeg nyder at komme der og glæder mig som juleaften når de igen åbner op. Jeg havde virkelig glædet mig til juleaften men det blev aflyst i sidste øjeblik grundet coronaen og jeg blev godt nok mega skuffet og ked af det. En af mine højdepunkter blev taget fra mig og det kan ikke lige blive erstattet.

At jeg måske netop der, havde mere brug for kirken end ellers, forbliver i mine indre tanker og kommer ikke ud. Jeg skal trods alt have nogle hemmelig tanker selvom jeg er et åbent menneske som faktisk er lige ud af landevejen. Nogle kan lide det og andre ikke, men er livet ikke vidunderligt.

Jo det er det, og når nogle siger at ægteskab og kærester er noget pjat og pis så bunder det måske i at personen er single og måske har svært ved at finde en for livet. Vi andre som lever i et fast forhold der gælder det om at udvikle sig sammen og jeg tror vi har fået nyt luft i cykel dækket måske også mere fordi jeg har min kirke og ikke mindst at jeg er bedre til at styre min allergi. At den driller nogle gange er en anden sag men den er der og den er der hele tiden.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på nogle mennesker jeg kender. Nogle som jeg troede jeg havde et bånd til viser sig at der var ikke noget bånd, nogle luft kasteller, men ved i hvad… Livet går jo videre og vi møder måske andre mennesker på vores vej som kan inspirerer os i samme eller andre retninger.

Når jeg kigger på mig selv og det gør jeg jo ofte, så er der nogle som virkelig betyder noget for mig og min trivsel. Nu kan jeg ikke remse dem alle op men positive mennesker sætter jeg tror pris på og det sjove er at de fleste har børn og mange børn som vi nyder at passe, stjæle eller bare være sammen med.

Min bedste ven er jo en hel bog værd og skulle jeg skrive noget måtte jeg jo lige nævne hans titel hos mig. Bedste ven betyder bedste ven, og en jeg virkelig fra første dag jeg mødte ham, satte pris på. Vi har haft meget få vennekriser og nu har vi trods alt været venner i snart 21 år. Sød og sjov og enorm kærlig og hensynsfuld anlagt. Jeg har jo aldrig lagt skjul på at jeg elsker dig og en af de ting i mit liv som jeg værdsætter meget højt er det venskab vi to har sammen.

Ingen slår min mor, men du får ikke mere spalte plads nu. Du ved jo du er nummer 1 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *