Min blog

April og forår

Det er ikke altid man kan se skoven for bare træer. Mange er fan af Blackman og det må man også godt være, men accepterer forhelvede andres meninger, for vi er ikke ens som mennesker.

Vi synes herhjemme at han er en klovn og sådan er det. Jeg har samme holdning når det gælder tro. Jeg er kristen, så prøv ikke at nedgøre det eller lave mig om.

Vi har så mange dejlige venner og i går kom mandens guddatter sammen med sine forældre og Rosa som vi var fadder til i lørdags.

I dag til brunch kommer min guddatter sammen med sine forældre og det glæder jeg mig rigtig meget til. Nu flytter de snart til Holbæk og så er det lidt nemmere at kigge forbi for det er ren Motorvej.

Nu har Coronaen snart lagt sig og det gør det nemmere at se hende tit, for hun er mit gudbarn selvom det har været svært i Coronaen første år.

Som årerne går bliver man klogere. Jeg har nu måtte indse at nogle gange holder man liv i nogle venskaber og drømme og så er det måske på tide at klippe båndet og lægge det bag sig.

Man får ikke altid det man peger på, men det er også en del af livet på godt og ondt.

Det som egentlig ryster mig er, at jeg ikke har gennemskuet det noget før. Man kan som jeg indledte nogle gange ikke se skoven for bare træer. Venskaber går op og ned og jeg taler meget med bedste ven om det. Hvorfor er det vi har været bedste venner i så mange år. Løsningen er enkel. Vi står på den samme flise. Vi er ens på mange måder og så handler det om at vi har den kærlighed til hinanden som gør at vi har været sammen i 20 år.

Når Coronaen har lagt sig og vi må rejse igen skal han og jeg på vores første ferie sammen. Det er noget vi har talt om i mange år og jeg glæder mig til det.

På kattesiden har vi kun to killinger herhjemme, men hvilken to af slagsen. De er mega smukke begge to og det bliver spændende at se hvor de ender.

Der er hellere ingen tvivl om at jeg I den grad savner min kirke. Glæder mig til den dag vi atter bare kan komme og gå som man har lyst. Vi er jo ikke alle ens og vi slæber alle rundt på forskellige holdninger og meninger og oplevelser og her bruger jeg kirken til at samle mod og kræfter til at blive det menneske jeg ønsker at være.

Mange har så travlt med at rakke og nedgøre andre på sociale medier og det er skræmmende. Er det virkelig sådan vores samfund skal fungere eller skal man snart sætte ind og få gjort noget ved det. Opdragelse kaldes det også og det at børnene sidder så meget alene ved computeren uden forældre indblanding er jo ikke det bedste. Nu skal vi ikke glemme de voksne for de er ikke et hak bedre.

Jeg har snart fødselsdag og i Coronaen tegn bliver der ikke holdt noget. Tror det bare bliver en dag med mange lykønskninger på Facebook og så en god bøf med manden senere. Det er jo kun 66 og længe til noget rundt.

Man skal sætte pris på man er her, for en jeg kender røg pludselig på hospitalet med en blodprop i hjertet og han er da mindst 20 år yngre en mig. Han har en andens kropsbygning måske derfor men nu skrev han at han skal have en sundere livsstil.

Nu genopstår Jesus hvis i kan huske det så få en dejlig dag allesammen. Når vores brunch er overstået tager vi til Haslev og tager nogle katte billefer. Det er jo ikke alle der er lige gode til det, så derfor er jeg hyret til opgaven.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *