Min blog

Musikken lever :)

Jeg voksede op i en tid hvor der blev lavet ordentlig musik. ;usik som den dag i dag stadigvæk lever og som den nye generation lytter til. 90 ´erne 00 og 10 førte ikke meget godt med sig, faktisk var det en tynd kop te og ærligt synes jeg sgu det er synd for de unge at de aldrig kommer til at opleve et rigtig rockband som der var mange af i 70 & 80.

I går til træning lavede jeg en ny spilleliste. Gik ind og fandt alle de gamle grupper jeg kendte og som der var rock i. Træningen gik som en leg og mens jeg hvilede mig imellem sættene faldt jeg lidt i staver for musikken fik mig tilbage til da jeg var et ungt menneske.

Status Quo var vældig meget fremme og husker at jeg havde nogle venner på besøg. Vi havde været på båden til Sverige og der havde vi købt godt med smøger og øl. Hjemme hos mig spiste vi smørrebrød som jeg mener Henriks mor havde smurt til os. Mogens og Henrik og jeg hørte den nye LP med Status Quo og jeg husker til et nummer så slog Mogens til min rislampe som sad i loftet og så manglede jeg en lampe.

Det var skønne år men klart havde det været sjovere hvis man dengang kunne have været sprunget ud fremfor at gemme sig helt ind i skabet og være bange for at nogle opdagede det. Jeg var også engang inde og se Bob Dylan. En ven jeg havde dengang kendte billet damerne ret godt for dengang tog man ind til København og stod i kø og bestilte så sine billetter. Ib tog derind og en aften kom han på visit og fortalte mig at han havde skaffet billetter til koncerten.

Jeg tænkte at bare det at få en billet måtte være stort og da jeg kiggede på den stod der 1 række midtfor. Jo han kunne sgu smøre de damer derinde. Ib var typen som sagde at kendte han ikke et band så tog han afsted for at høre dem og så viste han jo bagefter om det var noget han syntes om. Fed indgangsvinkel til musikken.

Jeg var også inde og høre ELO som står for Electric Light Orchestra. Alle var dengang uddannet musikere og det var en kæmpe oplevelse. Det var også første gang jeg så et laserlys og det var første gang i Danmark så det var stort. Status Quo i Tivolis koncertsal. Efter en time og 10 minutter blev lyset tændt. Jeg tænkte nå der er pause… nå det var der så ikke koncerten var slut 🙂

Jeg var inde og se Janet Jackson med min ex Martin og det var sgu en stor oplevelse. Ufattelige dygtige dansere og en rigtig god koncert. Jo der har været mange gode bands og nogle nåede jeg aldrig at se men så er det godt de stadigvæk findes på nettet.

Spillelisten er lang og en af dagene skal jeg lave en med de bløde sange. Ligenu foran computeren hører jeg Bee Gees som var en fantastisk sanggruppe og som havde ufattelig mange sange på hitlisterne.

Træningen er rigtig god i øjeblikket. Der kommer nu nogle arbejdsdage udover det sædvanlige, DMT drenge på overnatning og en flytning søndag så jeg takker for de gange jeg kan komme afsted. I morgen onsdag skal jeg til Mette og hente mine nye briller. Glæder mig meget til dem for de andre er ikke rigtige i synsfeltet så jeg bukker næsten hovedet for at læse.

Lige nu hører jeg To love Somebody klik på linket hvis du vil høre den smukke sang og ikke mindst deres lækre stemmer.

De fantastiske drenge fra Bee Gees

Nå så blev klokken alligevel mange. Får en lang dag igen i morgen og skal nå at træne. Torsdag skal jeg på kursus og når ikke engang at svømme med Ilyas og det er jeg sgu lidt øv over 🙁 elsker den dreng overalt på jorden og vi har nemlig fantastiske stunder sammen. Han blir sgu hel ked af det når jeg ikke møder op…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *