Min blog

Tager vi det for givet ?

Jeg hørte for nogle dage siden at nogen jeg kender skal skilles. Det er altid trist eller er det ? Ja for den ene part som tror alting er så rosenrødt, men for den anden part er det det eneste rigtige.

Man er jo sin egen lykkesmed og hvis man ikke forstå at dele sol og vind lige i et parforhold så forstår jeg godt folk bliver skilt. Mange tror at når man siger ja er det for evigt. Sludder og vrøvl og sikke en gang pis. Nej man er sammen sålænge man føler det er det rigtige og da vi kun lever en gang hvorfor så være i noget som ikke duer.

Hvis tingene bliver så trivielt at man føler man spilder sin tid, eller sådan var dagen også igår, faktisk også i forgårs, ja faktisk kan jeg ikke huske hvornår den var anderledes, så er det i min optik på tide at skride og få noget mer indhold ind i sit liv. Lige pludselig sidder man på et plejehjem hvis man er så heldig at blive så gammel. Så tænker man nok tilbage og så ser man måske alle de fejl man har begået og det er sgu skidt.

Jeg læste også i avisen at nogle ville forbyde omskæring af drengebørn. Der var to små drenge der var døde og det får mig til at tænke på at man faktisk ikke har spurgt drengen om det er okay. Nu har jeg set nogle diller igennem tiden, også mange omskåret drenge og jeg må ærlig erkende, at de faktisk ikke er særlig pæne.

Det skal drengene så leve med resten af deres liv og det synes jeg er utilgiveligt af de forældre som gør det. Jeg tager gerne de tæsk for den holdning men i ved ikke hvor glad en dreng er for sin diller og er den så ikke særlig pæn grundet omskæring så forstår jeg sgu godt de er kede af det.

Man får jo sindssyg mange reklamer lige meget hvilket medie man besøger og så tænker jeg kan man snart ikke købe en adgang til noget hvor man slipper for alt det lort. Jeg har altid haft det anstrengt med reklamer. Kunne de så bare lave nogle der var gode så var det lidt nemmere at sluge. Se nu Bilkas latterlige reklame. Han hakker og bider den stakkels mand og var det en med omvendt fortegn så havde kvinde bevægelserne lavet store optog for det kan man ikke.

Træningen går super godt. Der er gudskelov ikke så mange katte/killinger der behøver opsyn og det nyder jeg i den grad. Der kommer jo killinger i løbet af foråret men jeg har ikke tænkt mig at droppe træningen for så må andre komme ind i kampen og passe dem. Nu har jeg levet deres liv og nu er det mit. Jeg har nemlig et mål og det er at jeg skal have sixpack i en alder af 65 år og jeg ved det bliver svært, men det skal forsøges.

Arbejdet går godt og jeg nyder hver dag derude. Snakker meget med en eller anden mærkelig kollega som løber 80 km og mere, og så er man sgu mærkelig 🙂 Nej han er faktisk okay men alligevel ikke for han har ingen spejderhagl 🙁

Iøjeblikket hører jeg meget musik fr 60-70-80 og fuck hvor tankerne får frit løb. Træningen kører derud af til gammel rock og lidt nemmere når der er fuld knald på.Jeg er begyndt hver morgen at køre planen 2 minutter som en start. Senere kommer hjulet i brug men det varer lidt endnu. Nå jeg må slutte, sender lige en hilsen til min elskede mor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *