Kirken

Den så ingen komme!

Herrens veje er uransaglige, den sætning har du nok hørt før men hvor kommer den fra, hvad betyder det 🙂

”Herrens veje er uransagelige”, som man bruger, når der sker noget overraskende, som man ikke havde forudset – lidt som man uden reference til Gud kan sige ”det havde jeg ikke set komme”.

Så ja nu skal jeg nok lade være med at skrive spalte op og ned på min blog om kristendommen. Prøver hellere ikke at omvende jer eller få jer med i kirke, det styrer i helt selv.

Jeg skal være sammen med bedste ven på fredag og der er tilsyneladende noget jeg har glemt fra vores Rom tur i 2002. Ved at LB gik i søndags skole og var ret troende dengang jeg lærte ham at kende, så det bliver sjovt at vende det på fredag, men det skal ikke fylde hele vores aften 🙂

Træningen går fint og nu skal jeg flette noget cardio træning ind i mit program. Jeg kan se på min krop at mit bryst og mine vinger bliver bredere så det går jo den rigtige vej. I øjeblikket hedder min mødetid 7-15 og det bliver en dejlig periode med mindre stress. Dog kan arbejdstiden hurtigt laves om hvis der dukker uventede ting op, men sådan er det jo. Man er jo chef og tingene skal være i orden.

Hvad sker der så på kattefronten. Jo masser af nye ting. Jeg var inde til en foto session i lørdags og det bliver vilde billeder i kommer til at se senere. I morgen skal jeg afsted igen og denne gang med Coco og det bliver mega spændende. Det varer denne gang fra 9 – 12 så der skal jeg lige have noget underholdning med 🙂 ej tager min arbejdes computer med så det går nok.

Det slog mig da jeg sad alene i kirken at gud hvor er der egentlig få mennesker. Er det så kun os gamle som bliver sentimentale og som ser lyset. Det lader vi stå som et åbent spørgsmål. Jeg husker tilbage til Sydhavnen hvor homoseksuelle faldt som fluer af sygdommen AIDS. Jeg havde dyrket sex med en fyr og straks troede man alle var smittet og frygten sad i en og ikke mindst skammen, hvis man virkelig var blevet smittet.

Jeg husker jeg kontaktede den lokale præst og så fik vi en snak. Da jeg gik ud derfra var jeg lige rystet og bange. Svaret kom senere, at der ikke var noget, men frygten sad i alle og alle var næsten bange for at kysse en fyr.

Da jeg sad der i søndags og folk gik op for at modtage nadver tænkte jeg at for mig er det grænseoverskridende at gå derop. Hvorfor ved jeg ikke rigtigt, men er det fordi jeg ikke vil udstilles eller folk skal tænke han er da godt nok hellig. Ikke at jeg er flov over at være kristen for det er vi næsten alle i Danmark, men den snak må jeg have med Ane 🙂 Selvom jeg godt kan være centrum til en fest så synes jeg det er anderledes i en kirke og gå derop, men det er måske bare mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *