Dejlige dage

I denne meget lange sidste periode i mit liv har det kørt godt og allergien har været langt væk. Vi har haft Noel i nogle dejlige weekender fra fredag til mandag hvor vi har afsluttet samværet med svømning. Han nyder det og derfor bliver jeg også trist når de aflyser grundet en eller anden forklaring som ikke gør mig glad. Jo Noel tegner til at blive en vandhund hvilket passer begge hans fædre da de selv elsker vandet. Ja altså når det er en pool 🙂

Den sidste måned hvor det er blevet lysere mærker man også humøret stige og arbejdet hvor jeg kan have rigtigt travlt gør mig glad. Jo de penge jeg kan skabe sammen til ejerne jo bedre og jeg er også bare pisse god til kunderne. Jeg kunne nævne mange faste kunder og jeg har mod alle odds fundet et ægtepar som har en datter i forvejen og så har de Dario som er 6 måneder gammel. Noel og jeg har allerede besøgt dem og det var rigtigt hyggeligt.

Jeg tænker, at vi skal se dem måske slut denne i uge men det kommer lidt an på vores planer og ikke mindst Noel.Vi henter ham allerede på torsdag hvor Kenneths barsel er trådt ikraft og minsandten så skal Noels mor starte på job søndag. Det må sgu være underligt efter så lang tid på barsel og så bare kastes ud i det igen 🙂 Vi nyder at have ham og vi er jo også to hele tiden som kan støtte hinanden og jeg forstå sagtens hans mor som nogle gange kan være rimelig træt med to drenge og så stå alene med det. Vi prøver at hjælpe så meget vi kan med aflastning for hun skal ikke tro hun er alene, det lovede vi hende før Noel blev født. Jo vi tager vores ansvar som forældre som det vigtigste i begges vores liv, for det er os der skal forme ham til et rigtigt godt menneske.

Træningen går godt og det er kun få gange jeg misser som fredag hvor jeg lige skulle hjem og have en lur for jeg var træt. Det er jo pollen sæson og birken er i fuld gang. Det blev dog ikke bedre at vi var ude fredag aften og spise og jeg tænkte ikke så meget på den sauce der hørte til tournedo bøffen, men jeg fik tæskene lørdag og søndag tildels også lidt mandag. Træthed udover alle grænser og lørdag var den hel slem så jeg måtte sove flere gange og gik også mega tidlig i seng. Når allergien af konserveringsmidler går amok er kroppen virkelig i fuld gang med at bekæmpe det og jeg bliver så træt så jeg næsten ikke kan holde øjnene åbne og sådan en dag var det.

Noel hygger på gulvet og leger med sig selv og jeg holder øje med ham, men generelt opfører han sig pænt 🙂 Nej han er sgu en fantastisk dreng og det er noget jeg tror alle forældre siger om deres eget afkom. Han er nem det er han både når han skal skfites og når han skal have mad. Generelt brokker han sig kun når han er overtræt og derfor får han også lov til at sove så meget han vil i dag hvor vi skruer ned for larmen så han får en så lang lur som muligt.

Fodbolden er i fuld gang og jeg tænkte da mit engelske hold ikke røg op direkte, at hvad er min betydning for andre hold end Brøndby. Ja den er faktisk ret lille. Jeg holder med Barcelona men det stikker ikke dybt. Har jeg noget tysk hold. Nej det har jeg så ikke, er ret ligeglad med faktisk alle udenlandske hold for jeg følger ikke med i spiller køb, salg af spiller, hvordan det går klubben, for jeg læser kun overskrifter og er i bund og grund ret ligeglad med dem. Jeg har et hold og det vil altid være Brøndby. Vinder de er det fedt, taber de så op på hesten igen og livet går videre og der er faktisk også ting der er vigtigere end fodbolden og det er og bliver Noel. Jeg kunne jo også som andre fans vælge de hold der ligger nummer et for det giver måske at man får det bedre, men tak, jeg har det fint og har ikke tænkt mig at blive en medløber fans 🙂

Vi stor shoppede for ikke så længe siden og minsandten så fik jeg mail at møblerne kommer før tid, så på fredag den 10 maj lander der en 3 sofa, en 2 sofa og et stol til mig samt et nyt stuebord. Gud hvor vi glæder os for nu er vi eller jeg gået død i rengøring af sofaer med masser af kattehår og det er jo bare ikke kun en gang pr dag, nej her i løbetiden næsten hele tiden. Vi trængte til det og grunden er også at bestanden af katte er kommet ned på små 9 og der skal skæres yderligere ned hen over sommeren.

Jo så livet kører dejligt i Ishøj og vi hygger os mega meget sammen med og uden Noel. Nu skal vi se frem til en uges ferie i juni måned sammen med hele Michelas familie og alle børn. Det bliver så hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *